Van STVV richting Rangers FC: Ajacieden staan op het trainingsveld

Na de oefenwedstrijd van afgelopen dinsdagavond tegen Sint-Truidense V.V. (STVV) hebben de Ajacieden zich donderdagochtend weer gemeld op sportcomplex de Toekomst. De Nederlanders met een lichte kater na de nederlaag van Oranje tegen Engeland: 1-2. De Britten zullen zich vast met een beter humeur hebben gemeld in Amsterdam. De focus gaat in ieder geval op de eerstvolgende oefenwedstrijd van aankomende zaterdag tegen Rangers FC.

Tags

  • #PreSeason

Socials

Gerelateerde artikelen

Training 11 Juli Unuvar 1920

Ajacieden zetten volgende stap in de voorbereiding op nieuwe seizoen

Over precies twee weken speelt Ajax de eerste officiële wedstrijd van het seizoen: in de Johan Cruijff ArenA is FK Vojvodina de tegenstander in de voorronde van de UEFA Europa League. De ploeg van Francesco Farioli stond donderdagochtend op sportcomplex de Toekomst om de volgende stap te zetten in de voorbereiding op jaargang 2024/2025.

Tags

  • #PreSeason

Socials

HL Ajax STVV

Highlights Ajax – Sint-Truidense V.V. | Oefenzege in Oldebroek

Ajax heeft dinsdagavond de eerste oefenzege geboekt. In het Gelderse Oldebroek won de ploeg van Francesco Farioli met 4-0 van Sint-Truidense V.V. De Amsterdamse doelpunten kwamen van Jorrel Hato, Jaydon Banel, Carlos Forbs en Kenneth Taylor.

Tags

  • #PreSeason
  • #AJASTVV

Socials