Veiling wedstrijdshirt Antony geopend

Antony Signeer 1420
Antony Signeer 1420

De veiling op het wedstrijdshirt van Antony waarmee hij uitblonk in De Klassieker is geopend. De Braziliaan heeft vrijdagmiddag het shirt gesigneerd. Daardoor gaat het shirt nu ter veiling. Ajax schenkt de opbrengst aan Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis.

Tags

  • #AJAFEY

Socials

Met de opbrengst van dit shirt kunnen wij de zorg voor ernstig zieke kinderen in het Emma Kinderziekenhuis nog beter maken. Het is fantastisch dat Antony zich samen met de Ajax Foundation inzet voor kinderen met kanker die de allerbeste zorg verdienen.

Antony werd matchwinner van een zeer meeslepende Klassieker. Hij tekende in de 86e minuut op aangeven van Nico Tagliafico voor de 3-2 en vierde dat op zeer uitbundige wijze. Bieden op het shirt kan hier.

De veiling loopt tot zondagavond 17:00 uur.

Bied hier!

Tags

  • #AJAFEY

Socials

Gerelateerde artikelen

Antony KOTM 880

In de spotlight | Antony tegen Feyenoord

Antony werd tijdens Ajax - Feyenoord verkozen tot King of the Match mede dankzij zijn winnende doelpunt in de slotfase van het duel. Onze cameraman volgde de Braziliaan gedurende de hele wedstrijd en dat leverde deze fraaie beelden op.

Tags

  • #AJAFEY
  • #Antony

Socials

Licha1280

Highlights Ajax – Feyenoord | Meeslepend Klassieker-gevecht

Ajax heeft zondag voor de zesde keer op rij De Klassieker tegen Feyenoord gewonnen. In een meeslepende wedstrijd die niet groot was, maar wel alles in zich had, werd het uiteindelijk 3-2. Antony kroonde zich tot matchwinner met zijn goal in de 86e minuut.

Tags

  • #AJAFEY

Socials

Groep1280

Verslag I Antony beslist Klassieker in slotfase na zinderend duel

Ajax heeft zondagmiddag De Klassieker na een doelpuntrijk duel winnend afgesloten. De Amsterdammers kwamen na een tegenvallende openingsfase vroeg in het duel op achterstand. Sébastien Haller scoorde halverwege de eerste helft de gelijkmaker, maar kort daarna nam Feyenoord opnieuw de leiding. Diep in de tweede helft kwam Ajax na een prachtige goal van Dusan Tadic op gelijke hoogte, waarna Antony de comeback compleet maakte in de slotfase: 3-2.

Tags

  • #AJAFEY

Socials