Verkuijl: 'Heb naar dit moment toegewerkt'

Marc Verkuijl zette maandag in het bijzijn van veel familie en vrienden zijn handtekening onder zijn eerste contract. "Ik ben heel erg blij, ik heb naar dit moment toegewerkt", vertelde de verdedigende middenvelder. "Het is een heel mooie dag voor mij."

Tags

  • #Verkuijl

Socials

"Ik ben heel erg blij en heb naar dit moment toegewerkt”, begint een tevreden Verkuijl. "Het is een hele mooie dag. Ik had een beetje spanning, maar verder heb ik gedaan wat ik altijd doe."

De Ajacied is herstellende van een blessure. "Ik ben in februari geblesseerd geraakt en inmiddels geopereerd. Het gaat de goede kant op. Ik heb geen pijn meer, maar kan nog even niet voetballen. Ik zit de laatste tijd niet lekker in mijn vel daardoor, maar dit is een mooi moment."

"Een verdedigende middenvelder die sterk aan de bal en in de duels is", zo omschrijft hij zichzelf als speler. "Ik heb een goede pass, een goed inzicht en een prima dribbel. Nu wil ik eerst fit worden voor volgend seizoen bij de O18. Daarna wil ik mezelf steeds verder ontwikkelen, hopelijk richting Jong Ajax en Ajax 1."

Verkuijl is blij dat zijn familie en vrienden bij het mooie moment aanwezig zijn. "Ze hebben veel voor me betekent sinds dat ik bij Ajax speel. Ik kon altijd bij ze terecht en ze stonden altijd voor me klaar. Het is heel mooi dat ze hierbij zijn."

Gerelateerde artikelen

Verkuijl 1280 1

Ajax contracteert Mark Verkuijl

Ajax heeft Mark Verkuijl (Ede, 10 februari 2006) gecontracteerd. De middenvelder tekent een overeenkomst die met terugwerkende kracht loopt van 1 april 2023 tot en met 30 juni 2025. Het betreft het eerste contract voor de zeventienjarige jeugdinternational.

Tags

  • #Verkuijl

Socials

Samenvatting1280

Samenvatting Ajax O17 - AZ | Ajacieden geven twee keer voorspong weg

Ajax O17 is er zaterdagmiddag niet in geslaagd om van AZ O17 te winnen. De ploeg van Yuri Rose kwam op sportcomplex de Toekomst twee keer op voorsprong, maar verloor uiteindelijk met 2-3 van de leeftijdsgenoten uit Alkmaar. Het gat tussen koploper AZ en Ajax bedraagt na deze nederlaag acht punten.

Tags

  • #AjaxO17

Socials