Victor Jensen op huurbasis naar FC Nordsjælland

Jensenthumb
Jensenthumb

Ajax en FC Nordsjælland hebben overeenstemming bereikt over de verhuur van Victor Jensen. De verhuurperiode is per direct en heeft een looptijd tot en met 30 juni 2021. Jensen staat bij Ajax nog tot medio 2023 onder contract.

Tags

  • #Jensen

Socials

Jensen kwam in de zomer van 2017 over van FC Kopenhagen. Op 12 december 2020 maakte de aanvallende middenvelder zijn debuut in de hoofdmacht van Ajax tijdens het thuisduel met PEC Zwolle (4-0). Dit was tot dusver zijn enige wedstrijd voor Ajax 1.

Daarnaast speelde Jensen in totaal 49 keer voor Jong Ajax, waarvoor hij tot elf doelpunten kwam. Met de beloften werd hij in het seizoen 2017/2018 kampioen in de toenmalige Jupiler League (nu de Keuken Kampioen Divisie).

Tags

  • #Jensen

Socials

Gerelateerde artikelen

Taylorjensenajapec

Taylor en Jensen debuteren: 'Mooi moment voor ons'

De tweede helft van Ajax - PEC Zwolle kreeg een bijzonder tintje door het debuut van twee Ajacieden. Kenneth Taylor en Victor Jensen kijken met trots terug op hun eerste minuten als speler in Ajax 1.

Tags

  • #AJAPEC

Socials

Thumbidrissi

Ajax huurt Oussama Idrissi van Sevilla

Ajax heeft overeenstemming bereikt met Sevilla en Oussama Idrissi. De 24-jarige vleugelaanvaller wordt gehuurd van de Spaanse club, waar hij op dit moment onder contract staat. De huur kent een looptijd van een half seizoen, tot en met 30 juni 2021.

Tags

  • #Idrissi

Socials

Idrissitekenen2

Geen twijfels bij Idrissi: 'Zo'n aanbod sla je niet af'

Oussama Idrissi tekende maandag bij Ajax. De aanvaller komt over van Sevilla en wordt de komende maanden gehuurd. De Marokkaans international kan niet wachten om zijn steentje bij te dragen aan het succes van Ajax.

Tags

  • #Idrissi

Socials