Viertal Ajacieden opgeroepen voor Tournoi de France

Leuchteroranje1280
Leuchteroranje1280

Stefanie van der Gragt, Sherida Spitse, Romeé Leuchter en Victoria Pelova zijn door bondscoach Mark Parsons opgeroepen voor de OranjeLeeuwinnen. Het Nederlands vrouwenelftal speelt in februari drie wedstrijden op het Tournoi de France, een vriendschappelijke competitie voor landenteams.

Tags

  • #OranjeLeeuwinnen

Socials

De OranjeLeeuwinnen spelen woensdag 16 februari om 19:00 uur hun eerste wedstrijd tegen Brazilië. Daarna volgen nog oefenduels met Finland en gastland Frankrijk. 

In 2020
De Fransen wonnen de editie in 2020, waar Nederland ook aan deelnam. De OranjeLeeuwinnen eindigden toen op de tweede plek na drie keer te hebben gelijkgespeeld. Van der Gragt, Spits en Pelova waren ook bij het toernooi van 2020 aanwezig. Voor Leuchter is het de eerste keer dat ze deelneemt aan het Tournoi de France.

Het programma:

  • Brazilië - Nederland: woensdag 16 februari (19:00 uur)
  • Finland - Nederland: zaterdag 19 februari (18:00 uur)
  • Frankrijk - Nederland: dinsdag 22 februari (21:10 uur)

Tags

  • #OranjeLeeuwinnen

Socials

Gerelateerde artikelen

PSV Ajax 1280

Twee scenario's voor inhaalduel PSV Vrouwen - Ajax Vrouwen

Voor het inhalen van het topduel in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen tussen PSV en Ajax zijn twee scenario’s opgesteld. Het competitieduel op De Herdgang werd zondag vanwege de hevige regenval afgelast. De KNVB komt nu met twee opties voor het inhalen van dit duel.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Leuchter

Kaartverkoop Ajax Vrouwen – PEC Zwolle

De Ajax Vrouwen treffen op zaterdag 12 februari PEC Zwolle. Deze wedstrijd in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen wordt gespeeld op sportcomplex de Toekomst en begint om 19:30 uur.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials