Kaartverkoop Ajax Vrouwen – PEC Zwolle

Leuchter
Leuchter

De Ajax Vrouwen treffen op zaterdag 12 februari PEC Zwolle. Deze wedstrijd in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen wordt gespeeld op sportcomplex de Toekomst en begint om 19:30 uur.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Tickets zijn voor fans tot dertien jaar te koop voor €2,50, vanaf dertien jaar kost een ticket €7. Er vindt een vrije verkoop plaats en je kunt per bestelling maximaal vier tickets aanschaffen.

Kaarten zijn alleen te koop via de online ticketshop, er is dus geen kassaverkoop op de Toekomst. Vanwege de beperkte capaciteit en maatregelen kunnen er ditmaal geen familietickets aangeschaft worden.  

Bij dit thuisduel is het onder strenge voorwaarden weer mogelijk om beperkt publiek toe te laten op de Toekomst. Klik hier voor meer informatie. 

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Gerelateerde artikelen

Ajax Vr 1280 2021 12 19 Ajax Vr Feyenoord Vr 0048 (1)

Duel sc Heerenveen Vrouwen – Ajax Vrouwen opnieuw uitgesteld

Het competitieduel tussen de Ajax Vrouwen en sc Heerenveen Vrouwen wordt opnieuw verplaatst. Het treffen in Friesland werd eerder (opnieuw) vastgesteld voor dinsdag 1 februari. Heerenveen deed maandag bij de KNVB een verzoek tot verplaatsing vanwege een coronauitbraak, waardoor de Friese club te weinig spelers beschikbaar heeft.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Bekerzege Vrouwen 880

Simpele bekerzege Ajax Vrouwen op DTS Ede

De Ajax Vrouwen hebben zaterdag een eclatante zege geboekt in het KNVB Bekertoernooi. Tegen topklasser DTS Ede won de ploeg van trainer Danny Schenkel met 0-7 en plaatste zich zo voor de kwartfinale.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials