Vijf Ajacieden in EK-selectie Jong Oranje

Ekkelenkamp2880
Ekkelenkamp2880

De EK-selectie van Jong Oranje herbergt vijf Ajacieden. Kjell Scherpen, Jurriën Timber, Perr Schuurs, Jurgen Ekkelenkamp en Brian Brobbey gaan mee naar Hongarije.

Tags

  • #JongOranje

Socials

Het vijftal is geselecteerd voor de definitieve groep spelers die de aankomende interlandperiode deelneemt aan het EK O21.

Jong Oranje neemt het eind maart in de groepsfase op tegen Duitsland, Roemenië en thuisland Hongarije. Als de groep wordt overleefd, volgt later dit seizoen de knock-outfase. 

Debuut Brobbey
Voor Brobbey is het de mogelijkheid zijn debuut in Jong Oranje te maken. De andere vier spelers maakten reeds minuten in het elftal van trainer Erwin van der Looi.

Tags

  • #JongOranje

Socials

Gerelateerde artikelen

Juichen

Highlights PEC – Ajax l Zes op een rij in Zwolle

Ajax ging op bezoek bij PEC, een plek waar de laatste vijf seizoenen werd gewonnen. Zege nummer zes werd aan de serie toegevoegd. Ajax kwam in Zwolle nauwelijks in de problemen en zegevierde met 0-2 door goals van David Neres en Nico Tagliafico voor rust.

Tags

  • #PECAJA

Socials

Tenhagwijzen

Liveblog | Ten Hag: 'Zakelijk, weinig franje'

Welkom bij het liveblog van PEC Zwolle - Ajax. De wedstrijd is geëindigd in een 0-2 zege voor de Ajacieden. Hier blijf je volledig op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom het duel in Zwolle.

Tags

  • #PECAJA

Socials