Vijf Ajacieden verliezen EK-finale met Oranje O17

Misehouy 1420
Misehouy 1420

Alvaro Henry, Gabriel Misehouy, Oualid Agougil, Silvano Vos en Yoram Boerhout zijn er woensdagavond niet in geslaagd Europees kampioen te worden met Oranje O17. In de finale was Frankrijk met 2-1 te sterk.

Tags

  • #Interlands

Socials

Misehouy en Vos stonden allebei in de basis tijdens de eindstrijd in Israël. Laatstgenoemde was verantwoordelijk voor de assist bij de enige Nederlandse treffer. In de tweede helft bracht trainer Mischa Visser Henry, Agougil en Boerhout binnen de lijnen. Met vijf Ajacieden in het elftal slaagde Oranje O17 er uiteindelijk niet in de achterstand ongedaan te maken.  

Tags

  • #Interlands

Socials

Gerelateerde artikelen

Jeugd O18 880 2021 08 21 Ajax O18 Club Brugge O18 0016 (2)

Top 10 Goals | De mooiste doelpunten van de Ajax-jeugd in 2021/2022

Niet alleen in de Johan Cruijff ArenA was het in 2021/2022 genieten geblazen van de mooiste goals. Ook de Ajax-talenten op sportcomplex de Toekomst trakteerden de toeschouwers op talloze fraaie doelpunten. We hebben de tien allermooiste goals van de Ajax-jeugd op een rijtje gezet.

Tags

  • #Ajax Jeugd

Socials

220531 Kijkonderzoek Science SITE MD

Kijkje achter de schermen | Onderzoek naar kijkgedrag bij de jeugd

Gedurende dit seizoen vond bij de jeugd een onderzoek plaats om het kijkgedrag van jonge spelers te kunnen meten aan de hand van de wetenschap. Op die manier kan bepaald worden hoe het kijkgedrag eventueel getraind kan worden. In deze video krijg je een uniek kijkje achter de schermen.

Tags

  • #Ajax Jeugd

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl