Volg hier live de persconferentie over Feyenoord - Ajax

Erik ten Hag neemt donderdagmiddag in de Johan Cruijff ArenA plaats achter de microfoon voor de persconferentie over De Klassieker Feyenoord - Ajax. Het persmoment is hier live te volgen.

Tags

  • #FEYAJA

Socials

Ajax neemt het zondag in de Rotterdamse Kuip om 14:30 uur op tegen de nummer drie van de Eredivisie. Beide ploegen hebben 36 punten uit 16 duels. Het doelsaldo van Ajax is alleen beduidend beter.

Vorig seizoen waren de Ajacieden twee keer te sterk voor Feyenoord. Thuis werd het 1-0. In Rotterdam won Ajax met 0-3

Tags

  • #FEYAJA

Socials

Gerelateerde artikelen

Kudushandshake

Highlights Feyenoord - Ajax | Baas in Rotterdam

Voorafgaand aan De Klassieker van zondagmiddag waren de laatste elf goals in onderlinge ontmoetingen tussen Feyenoord en Ajax van Amsterdamse makelij. In de Rotterdamse Kuip werd dat ijzersterke doelsaldo verder uitgebouwd. In een curieus duel met twee rode kaarten en twee eigen doelpunten wonnen de Ajacieden met 0-3.

Tags

  • #FEYAJA

Socials

Higler1280

Higler maakt Klassieker-debuut

Dennis Higler is zondag 19 december de scheidsrechter bij Feyenoord - Ajax. De 36-jarige arbiter maakt daarmee zijn Klassieker-debuut. Erwin Zeinstra en Mario Diks zullen hem assisteren in de Rotterdamse Kuip. Pol van Boekel is de VAR. Het duel begint om 14:30 uur.

Tags

  • #FEYAJA

Socials

Ajax Vrouwen 1280 2021 11 07 Ajax Vr PSV Vr 0366

ESPN zendt Klassieker Ajax Vrouwen live uit

De Ajax Vrouwen spelen zondag de topper tegen Feyenoord Vrouwen. De Klassieker in het vrouwenvoetbal wordt vanaf 12:15 uur gespeeld op sportcomplex de Toekomst en is live te zien op ESPN. Bij het duel mogen helaas geen toeschouwers aanwezig zijn. De Ajacieden zijn koploper in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl