Van Dusan, voor jullie

Met het vertrek van Dusan Tadic neemt de Serviër afscheid van de club én de fans. 'Geen definitief afscheid', zo omschrijft hij het zelf. Tadic heeft warme en emotionele woorden over voor 'zijn Ajax.'

Tags

  • #Tadic

Socials

Quote Tadic Vierkant NL

Gerelateerde artikelen

AJAX Transfer Tadic 1920X1080

Dusan Tadic vertrekt bij Ajax

Dusan Tadic vertrekt per direct bij Ajax. De club heeft meegewerkt aan het verzoek van de speler om de lopende arbeidsovereenkomst te ontbinden. Het contract van de Serviër liep bij Ajax nog tot en met 30 juni 2024, maar eindigt nu per direct.

Tags

  • #Tadic

Socials

Tadic Header Statts

Tadic | Ajax-icoon voor altijd

241 wedstrijden, 105 goals en 112 assists: Dusan Tadic verlaat Ajax met waanzinnige statistieken na vijf seizoenen. De 34-jarige Serviër won in Amsterdam drie landstitels, twee KNVB Bekers en één Johan Cruijff Schaal. De aanvoerder was sinds zijn komst in 2018 een van de grondleggers van de opmars van Ajax en de prachtige successen die volgden.

Tags

  • #Tadic

Socials

Tadic Fakkel 1280

Tadic: 'Ajax is mijn leven'

Met zijn twee treffers tegen Sparta slechtte Dusan Tadic zondag de grens van honderd doelpunten voor zijn droomclub. Hij voegt zich in een lijstje met prachtige Ajacieden. “Elke keer als ik het shirt draag, ben ik weer trots.”

Tags

  • #Tadic

Socials