Voordracht Georgette Schlick als commissaris Ajax

Rvc Schlick 1420
Rvc Schlick 1420

De Raad van Commissarissen (RvC) van AFC Ajax NV draagt Georgette Schlick voor als RvC-lid.

Tags

  • #RVC

Socials

Over de voordracht wordt besloten op een Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders (BAVA) die wordt gehouden op vrijdag 28 januari 2022 om 16.30 uur op sportpark de Toekomst. De agenda van de BAVA en de toelichting, met daarin ook de gegevens van Georgette Schlick, zijn later vandaag beschikbaar op deze site.

De beoogde benoeming van Georgette Schlick (Nijmegen, 4 augustus 1971) is een voorgenomen uitbreiding van de RvC. Het betreft een voordracht tot benoeming voor de duur van drie jaar en vier maanden, tot en met de Algemene Vergadering van Aandeelhouders in november 2025. De voordracht van Schlick heeft de steun van de vereniging Ajax als grootaandeelhouder en de Ondernemingsraad van AFC Ajax NV.

President-commissaris Leen Meijaard: "Georgette Schlick was CEO bij Dutchview en bij SBS Nederland en zij is inmiddels bijna acht jaar CEO bij Fremantle Nederland en Belgiƫ. De enorme kennis en ervaring die zij heeft opgedaan, met name op mediagebied, sluit zeer goed aan op de strategische koers van Ajax waarin de ontwikkeling van ons merk, media en nieuwe verdienmodellen een prominente plaats innemen. Het belang van communicatie in het algemeen en media in het bijzonder blijft groeien. Zij zal dan ook zeker van toegevoegde waarde zijn in onze RvC."

Tags

  • #RVC

Socials

Gerelateerde artikelen

Lenderink1280 Hoofdfoto

Ajax verlengt contract Susan Lenderink

De Raad van Commissarissen (RvC) van AFC Ajax NV is voornemens het contract met financieel directeur Susan Lenderink te verlengen tot en met 30 juni 2026. Dit met inachtneming van de geldende procedure, waardoor zij na de nog uit te schrijven Bijzondere Algemene Vergadering van Aandeelhouders (BAVA) door de RvC kan worden herbenoemd voor de nieuwe periode. De huidige termijn van Lenderink loopt tot en met november 2023.

Tags

  • #Lenderink2026

Socials

Menno 880

Ajax verlengt contract Menno Geelen

De Raad van Commissarissen (RvC) van AFC Ajax NV is voornemens het contract met commercieel directeur Menno Geelen te verlengen tot en met 30 juni 2026.

Tags

  • #Geelen

Socials

Overmarsfoto (1)

Ajax verlengt contract Marc Overmars

De Raad van Commissarissen (RvC) van AFC Ajax NV is voornemens het contract met Marc Overmars te verlengen tot en met 30 juni 2026. Dit met inachtneming van de geldende procedure, waardoor de directeur voetbalzaken na de nog uit te schrijven Bijzondere Algemene Vergadering van Aandeelhouders (BAVA) door de RvC kan worden herbenoemd voor de nieuwe periode. De huidige termijn van Overmars loopt tot en met november 2024.

Tags

  • #Overmars2026

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl