Vos baalt na gelijkspel tegen FC Dordrecht: 'De lat moet hoger'

Jong Ajax nam het maandagavond op sportcomplex de Toekomst op tegen FC Dordrecht. De Ajacieden speelden het derde duel van 2024 met 2-2 gelijk. Trainer Dave Vos was na afloop zichtbaar teleurgesteld. "We hebben het onszelf heel moeilijk gemaakt."

Tags

  • #JongAjax

Socials

Onvrede overheerste bij Vos na afloop van de remise tegen FC Dordrecht. "We zijn hier gewoon goed weggekomen met een punt", zei de trainer van Jong Ajax, die wel tevreden was over de eerste helft. "Toen was er nog niet veel aan de hand. We maakten een fout in de opbouw, maar dat kan gebeuren."

"We kwamen in de eerste helft terug en maakten twee mooie goals. Vanuit het druk zetten creƫerden we nog een paar grote kansen. Dan moeten we eigenlijk op 1-3 komen", vervolgde Vos.

Daarna werd het volgens de trainer een rommelige wedstrijd. "We waren erg slordig aan de bal en hielden de ruimtes niet klein genoeg. Op basis van de tweede helft mogen we blij zijn met een punt. Maar dat gevoel overheerst nu helemaal niet."

Vos was erg kritisch op zijn ploeg. "Ik was heel tevreden hoe we na de winterstop begonnen tegen Willem II, maar de laatste wedstrijden waren onder niveau. We hebben het vandaag (maandag, red.) redelijk gedaan, maar dat is niet voldoende. Nu komen we in een fase dat we meer moeten verwachten. De lat moet hoger en dat moeten we ook van elkaar eisen."

Gerelateerde artikelen

HL1920

Samenvatting Jong Ajax - FC Dordrecht

Jong Ajax wacht nog altijd op zijn eerste competitiezege van 2024. De Amsterdamse beloftenploeg speelde maandagavond met 2-2-gelijk tegen FC Dordrecht. De treffers van Jaydon Banel en Julian Brandes waren niet genoeg voor de overwinning.

Tags

  • #JongAjax

Socials

Dordrecht1920

Verslag | Jong Ajax wacht nog op eerste zege van 2024

Jong Ajax is er niet in geslaagd om de thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht om te zetten in een overwinning. De Amsterdamse beloften poetsten een vroege achterstand weg, maar lieten de zege in de tweede helft uit handen glippen. Het duel op sportcomplex de Toekomst eindigde in 2-2.

Tags

  • #JongAjax

Socials

Grohl1920

Samenvatting Jong Ajax - FC Groningen

Jong Ajax heeft maandagavond het competitietreffen met FC Groningen verloren. De Amsterdamse beloften gingen met 0-1 onderuit in de eerste thuiswedstrijd van 2024. De ploeg van Dave Vos wacht hierdoor nog op de eerste zege van het nieuwe kalenderjaar.

Tags

  • #JongAjax

Socials