Vos terug na blessure: 'Blij dat ik weer minuten mag maken'

Silvano Vos keerde maandagavond na acht weken blessureleed terug op het veld. De talentvolle middenvelder verscheen aan de aftrap bij Jong Ajax - FC Groningen en speelde één helft mee met de Amsterdamse beloften. "Deze wedstrijden zijn om fit te worden en te laten zien dat ik ook bij het eerste moet spelen."

Tags

  • #Vos

Socials

"Het gaat de goede kant op en ik ben blij dat ik weer minuten mag maken", begint Vos na het verloren duel met FC Groningen. "Ik wil fit worden en weer aansluiten bij Ajax 1. Hopelijk speel ik de volgende wedstrijd negentig minuten. Ik had last van een knieblessure en daarna problemen met mijn bovenbeen. Het had tijd nodig om te herstellen. Uiteindelijk heeft het acht werken geduurd."

Vos had verwacht sneller terug te zijn, maar trainde hard door met het oog op zijn rentree. "De fysio's hebben mij goed geholpen en ik heb veel contact met iedereen gehad. Daar ben ik blij mee. Het was wel even wennen om weer op het veld te staan. In deze duels bij Jong Ajax moet ik fit worden en laten zien dat ik bij 1 hoor te spelen."

Gerelateerde artikelen

Grohl1920

Samenvatting Jong Ajax - FC Groningen

Jong Ajax heeft maandagavond het competitietreffen met FC Groningen verloren. De Amsterdamse beloften gingen met 0-1 onderuit in de eerste thuiswedstrijd van 2024. De ploeg van Dave Vos wacht hierdoor nog op de eerste zege van het nieuwe kalenderjaar.

Tags

  • #JongAjax

Socials

Vos1920

Verslag | Jong Ajax nipt onderuit tegen FC Groningen

Jong Ajax moet nog even wachten op de eerste overwinning van 2024. FC Groningen was maandagavond op sportcomplex de Toekomst te sterk voor de ploeg van Dave Vos. De Noorderlingen wonnen met minimale cijfers: 0-1.

Tags

  • #JongAjax

Socials

HLW21920

Samenvatting Willem II - Jong Ajax

Jong Ajax heeft de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe kalenderjaar gelijkgespeeld. De Amsterdamse beloftenploeg hield koploper Willem II in Tilburg knap op 1-1. Gabriel Misehouy was trefzeker namens Jong Ajax.

Tags

  • #JongAjax

Socials