Waar zijn oefenduels van Ajax dit weekend te zien?

Kudus 3
Kudus 3

Ajax speelt dit weekend 2 oefenduels in de Johan Cruijff ArenA en beide wedstrijden zijn voor een groot televisiepubliek toegankelijk. De krachtmetingen met Eintracht Frankfurt (zaterdag, 19:00 uur) en 1. FC Union Berlin (zondag, 13:00 uur) zijn te zien op Ziggo Sport en worden daarnaast op het YouTube-kanaal van Ajax uitgezonden.

Tags

  • #PreSeason

Socials

Let op: voor de YouTube-stream geldt dat die alleen voor fans buiten Nederland en Duitsland beschikbaar is.  

In Nederland zijn beide duels dus te zien op Ziggo Sport. Het mooie is dat de kanalen van Ziggo Sport dit weekend ‘open’ zijn en dus ook beschikbaar voor niet-Ziggoklanten. Ajax - Eintracht Frankfurt kun je bekijken op het Ziggo Sport kanaal 14 en het oefenduel Ajax - Union Berlin (zonder publiek) op Ziggo Sport Voetbal. 

 

Tags

  • #PreSeason

Socials

Gerelateerde artikelen

Labyad 6

Ajax klopt ook Hertha BSC

Ajax blijft uitstekend presteren in de voorbereiding. In de Johan Cruijff ArenA werd Hertha BSC dinsdagavond met 1-0 verslagen door een goal van Zakaria Labyad en dat betekende alweer de 6e zege in deze oefencampagne. David Neres viel in de 72e minuut in en maakte na bijna 10 maanden blessureleed zijn rentree.

Tags

  • #PreSeason

Socials

Schuurs

Samenvatting Ajax - Hertha BSC

Ajax speelde dinsdagavond zijn 6e oefenduel van de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Het lukte de Ajacieden om tegen Hertha BSC de 100 procent score van de oefencampagne te behouden.

Tags

  • #PreSeason

Socials

Ajaxholsteinrensch

Highlights Ajax - Holstein Kiel

De hoogtepunten van het duel tussen Ajax en Holstein Kiel. Het werd een doelpuntrijke wedstrijd op sportcomplex de Toekomst.

Tags

  • #PreSeason
  • #AJAHOL

Socials