Warming Up | Ajax - Go Ahead Eagles

De interlandbreak zit er weer op en dat betekent dat de Eredivisie verder gaat met speelronde acht. Op zaterdagavond om 20:00 uur staat Ajax - Go Ahead Eagles op het programma. In Warming Up leven we toe naar het duel aan de hand van de wekelijkse quizvraag, de vorige ontmoeting, een memorabele editie, een bijzonder verhaal en alles over de huidige vorm van de Eagles.

Tags

  • #AJAGAE

Socials

Gerelateerde artikelen

Schreuder1280 (1)

Alfred Schreuder: ‘Ik verwacht zaterdag een dominant Ajax’

Alfred Schreuder maakt zich met Ajax op voor een bijzonder drukke periode. De aftrap daarvan is zaterdag in de Johan Cruijff ArenA tegen Go Ahead Eagles. "Je kan zien dat het een hecht team is, de trainer ken ik goed natuurlijk", vertelt Schreuder over zijn voormalige assistent René Hake. "Maar wij moeten natuurlijk wel gaan zorgen om resultaat te gaan halen."

Tags

  • #AJAGAE

Socials

Better Prepared GAE 1280

Better Prepared | Terug na de interlandbreak

We praten je in iets minder dan vier minuten helemaal bij over de Eredivisie-wedstrijd Ajax - Go Ahead Eagles in deze nieuwe aflevering van Better Prepared. Wat zijn de statistieken tussen deze twee teams? Hoevaak heeft Ajax al gescoord tegen de ploeg uit Deventer? En tot slot: hoe kijken onze fans naar dit duel in de Johan Cruijff ArenA?

Tags

  • #AJAGAE

Socials