Warming Up | Op naar laatste thuiswedstrijd

Godtspodcast
Godtspodcast

Ajax maakt zich op voor de laatste thuiswedstrijd in de Eredivisie. Zondag komt Almere City op bezoek. In deze aflevering kijken we vooruit naar het treffen met de nummer dertien van de ranglijst.

Tags

  • #Warming Up

Socials

Links
Spotify
Apple

Top 5
1. Remco Pasveer heeft leuk nieuws
2. Ajax haalt een jonge keeper van Standard Luik
3. Ar’Jany Martha’s moeder hield niet eens van voetbal
4. Een trotse moeder van Kay-Lee de Sanders  
5. Menno Geelen interim algemeen directeur van Ajax

Ask Ajax
Luisteraar Reinier vroeg zich af hoe wordt gekozen welke wedstrijden van de Ajax-jeugd er online uitgezonden worden. Voor de rubriek ‘Ask Ajax’ zoeken we het uit. Stuur nu ook jouw vraag naar podcast@ajax.nl. Iedere maand krijgt de inzender van de leukste vraag een Ajax-shirt thuisgestuurd.

Ajax Radio
Ajax Radio is er zondag om 14:30 uur live en zonder onderbrekingen met het verslag van Ajax – Almere City. Luisteren doe je via JUKE, de Ajax App of Ajax.nl.

Gerelateerde artikelen

Ajax Logo Header

Wijzigingen binnen directie Ajax

Alex Kroes is teruggetreden als algemeen directeur en directievoorzitter van AFC Ajax NV. Kroes is begonnen als technisch directeur van Ajax en heeft een overeenkomst ondertekend die loopt tot en met 30 juni 2026. Op 25 april jl. maakte Ajax reeds bekend op hoofdlijnen overeenstemming met hem te hebben bereikt over zijn nieuwe functie. Het betreffende agendapunt van de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders van 21 mei aanstaande komt als gevolg hiervan te vervallen.

Tags

  • #Kroes
  • #Geelen

Socials

Still Rijkhoff

Portret | Julian Rijkhoff over jeugdherinneringen en Ajax-dromen

We zijn een dag samen met Julian Rijkhoff, de spits die afgelopen winter is teruggekomen naar Amsterdam. Na zijn jeugdjaren bij Ajax heeft hij zijn focus gericht op de toekomst. Samen keren we terug naar het voetbalpleintje waar hij als kleine jongen altijd te vinden was, praten we over zijn inspiratie en halen herinneringen op aan zijn jeugd. Hoewel zijn debuut al een droom is die uitkwam, koestert Rijkhoff nog vele ambities. Dit gesprek biedt een blik in het leven en de carrière van deze veelbelovende voetballer.

Tags

  • #Rijkhoff

Socials

Bergwijn1920 (4)

Ajax wint met Silence Social Hate drie creativiteits-awards

Ajax heeft woensdagavond bij de uitreiking van de jaarlijkse Dutch Creativity Awards drie prijzen gewonnen. Ajax won bij de belangrijkste Nederlandse creativiteitsprijzen met Silence Social Hate in de categorieën Innovation, Integrated advertising en social content.

Tags

  • #SilenceSocialHate

Socials