Warming Up: RKC- en AEK Athene-uit

Wup RKC Ajax 1920
Wup RKC Ajax 1920

Met deze aflevering bereiden we je voor op de uitwedstrijden tegen RKC en AEK Athene. Je hoort fragmenten uit de vorige ontmoetingen met die clubs, zoals het Ajax Radio-verslag bij de heerlijke tweede goal van Steven Berghuis vorig seizoen in Waalwijk.

Tags

  • #AjaxPodcast

Socials


Top 3
Deze aflevering hebben we het over het volgende Ajax-nieuws:

  1. Tomás Galásek is voor even terug bij Ajax
  2. De transformatie van Raphaël Sarfo
  3. David Kalokoh verlengt zijn contract


Ask Ajax
Deze week beantwoordt oud-speelster Kelly Zeeman de vraag van luisteraar Jim over haar nieuwe rol bij Ajax. Heb jij ook een vraag over de mooiste club van Nederland? Stel hem dan nu aan de Ajax Podcast en stuur hem in voor 'Ask Ajax', door een mailtje te sturen naar podcast@ajax.nl. De leukste vraag van de maand wint een Ajax-shirt!

Ajax Radio
De uitwedstrijden tegen RKC (zaterdag 21:00 uur) en AEK Athene (donderdag 18:45 uur) zijn natuurlijk weer live te volgen op Ajax Radio. Via JUKE, de Ajax-app of ajax.nl.

Gerelateerde artikelen

Van Boekel 1920

Van Boekel scheidsrechter in Waalwijk

Pol van Boekel is door de KNVB aangesteld als scheidsrechter voor het uitduel met RKC. Ajax speelt zaterdagavond om 21:00 uur in Waalwijk.

Tags

  • #RKCAJA

Socials

Berghuiszerrouki1920

Samenvatting Ajax - Feyenoord

Ajax heeft de Klassieker met 0-4 verloren. Het duel met Feyenoord werd zondag na een uur spelen met een 0-3-tussenstand gestaakt. Woensdagmiddag werd de wedstrijd uitgespeeld en de eindstand na nog een Rotterdamse goal bepaald op 0-4.

Tags

  • #AJAFEY

Socials

HL RKC 1280

Highlights RKC - Ajax | Trefzekere tweede helft

Ajax heeft zaterdagavond tegen RKC een belangrijke zege geboekt. De Ajacieden keken in de rust tegen een 1-1-gelijkspel aan, maar in het tweede bedrijf namen Steven Berghuis en Brian Brobbey het team op sleeptouw. Het tweetal stelde zodoende de overwinning veilig in Waalwijk: 1-4.

Tags

  • #RKCAJA

Socials