Warming Up | Focus op de Klassieker

Bergwijn1920pod
Bergwijn1920pod

Ajax speelde donderdagavond in extremis gelijk tegen Go Ahead Eagles, maar veel tijd om daar (te) lang bij stil te staan is er niet. Komende zondag wacht namelijk de Klassieker tegen Feyenoord. Als je deze podcast luistert, heb je in voorbereiding op de wedstrijd in De Kuip gegarandeerd een paar mooie feitjes paraat.

Tags

  • #FEYAJA

Socials

Links
Spotify
Apple Podcast

Top 3
In deze aflevering van de Ajax Podcast behandelen we het volgende Ajax-nieuws:
1. Bij Urby in de auto
2. Ajax O17 wint de Future Cup
3. Ajax speelt gelijk tegen Go Ahead Eagles

Ask Ajax
Deze week beantwoordt stadionspeaker Rob van Rossum een vraag over zijn gezondheid. Heb jij ook een vraag over Ajax? Stel hem dan nu aan ons en stuur hem in voor ‘Ask Ajax’, door een mailtje te sturen naar podcast@ajax.nl. Iedere maand sturen we een Ajax-shirt naar de inzender van de leukste vraag!

Ajax Radio
Ajax Radio is er zondag om 14:30 uur live en zonder onderbrekingen met het verslag van Feyenoord - Ajax. Luisteren doe je via JUKE, de Ajax App of Ajax.nl.

Gerelateerde artikelen

Ramaj1920 (2)

Diant Ramaj voorlopig uitgeschakeld

Diant Ramaj zal voorlopig niet in actie komen voor Ajax. De 22-jarige doelman kwam donderdagavond in de blessuretijd van de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles na een luchtduel met Finn Stokkers verkeerd terecht. Dit resulteerde in een breuk in zijn linkerelleboog, waardoor het huidige seizoen waarschijnlijk voorbij is voor hem.

Tags

  • #Ramaj

Socials

SITE Thumbs TAKE A SEAT URBY

Take a Seat met Emanuelson | 'Enorm blij dat ik terug ben'

In de serie 'Take a Seat' van Inside Ajax praten we bij met oud-Ajacieden en blikken we samen terug op hun mooiste momenten in Amsterdamse dienst. In de vierde aflevering zit Urby Emanuelson in de auto bij Ajax-host Aviv Levy. "Clarence Seedorf en Edgar Davids waren mijn idolen."

Tags

  • #Emanuelson

Socials

Winnaars 1920

Liveblog | Grote ontlading na eindzege Future Cup

Ajax O17 heeft de Future Cup gewonnen na een 2-1-overwinning op FK Partizan. In dit liveblog blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de laatste dag van het driedaags toernooi.

Tags

  • #FutureCup

Socials