Diant Ramaj voorlopig uitgeschakeld

Ramaj1920 (2)
Ramaj1920 (2)

Diant Ramaj zal voorlopig niet in actie komen voor Ajax. De 22-jarige doelman kwam donderdagavond in de blessuretijd van de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles na een luchtduel met Finn Stokkers verkeerd terecht. Dit resulteerde in een breuk in zijn linkerelleboog, waardoor het huidige seizoen waarschijnlijk voorbij is voor hem.

Tags

  • #Ramaj

Socials

Ramaj: "Ik landde ongelukkig na een luchtduel. Helaas heb ik mijn elleboog gebroken. Ik zal de komende weken niet kunnen spelen. Natuurlijk hoop ik dit seizoen nog steeds in actie te kunnen komen. Ik ga er alles aan doen om dat te bereiken, maar het zal waarschijnlijk moeilijk worden."

Ramaj maakte afgelopen zomer de overstap van het Duitse Eintracht Frankfurt naar Ajax. Hij speelde sinds zijn komst 31 officiƫle wedstrijden in de Amsterdamse hoofdmacht.

Gerelateerde artikelen

Ramaj1920

Clip | Diant Ramaj blinkt uit in Deventer

Diant Ramaj beleefde afgelopen zondag een uitstekende middag op bezoek bij Go Ahead Eagles. De 22-jarige sluitpost verrichte meerdere belangrijke reddingen in De Adelaarshorst en hield Ajax zodoende op de been. Mede dankzij zijn puike optreden wonnen de Amsterdammers met 2-3 in Deventer.

Tags

  • #Ramaj

Socials

230802 Contract Diant Ramaj V2

Trotse Ramaj: 'Hier ben ik op de juiste plek'

Een nieuwe doelman voor Ajax: Diant Ramaj. De Duitser komt over van Eintracht Frankfurt en is, net als Sven Mislintat, blij met de overstap. "Dit hebben we nu echt nodig, zeker gezien zijn stijl.

Tags

  • #Ramaj

Socials