Warming Up | Toewerken naar Excelsior

Bergwijn1920warming
Bergwijn1920warming

Met een overwinning op FC Twente is de eindsprint van dit Eredivisie-seizoen begonnen. Woensdag komt Excelsior op bezoek en in deze aflevering bereiden we je voor op dat duel.

Tags

  • #AjaxPodcast

Socials

Links
Spotify
Apple Podcast

Top 5
In deze aflevering van de Ajax Podcast behandelen we het volgende Ajax-nieuws:
1. Legends in actie tegen Seedorf en vrienden
2. Onder 18 strijdt om titel en plek in Youth League
3. Matchwinner Sherida Spitse aan het woord
4. Ajax Vrouwen winnen van Feyenoord in de beker
5. Mido even terug in Amsterdam

Ask Ajax
Luisteraar Sam vroeg zich af wie de Ajax Legends selecteert en in de rubriek ‘Ask Ajax’ zorgen we voor een passend antwoord door Aron Winter. Heb jij ook een vraag? Stuur dan een mailtje naar podcast@ajax.nl. Iedere maand sturen we een Ajax-shirt aan de inzender van de leukste vraag.

Ajax Radio
Ajax Radio is er woensdag om 21:00 uur live en zonder onderbrekingen met het verslag van Ajax - Excelsior. Luisteren doe je via JUKE, de Ajax App of Ajax.nl.

 

Gerelateerde artikelen

Headeremma

In beeld | Ajax brengt bezoek aan Emma Kinderziekenhuis

Ajax bezocht donderdagmiddag traditiegetrouw het Emma Kinderziekenhuis. Spelers en stafleden van Ajax 1 en de Ajax Vrouwen zorgden voor ontspanning en lachende gezichten bij de kinderen in het Amsterdamse ziekenhuis.

Tags

  • #AjaxFoundation

Socials

MIDO STILL

Mido: 'Ik wist dat ik onmisbaar was'

Achmed Hossam, ofwel Mido, is met zijn gezin op vakantie in Amsterdam. De Egyptenaar kwam aan het begin van deze eeuw naar de Nederlandse hoofdstad en liet in slechts anderhalf seizoen op en buiten het veld een verpletterende indruk achter. Mido speelde in die tijd onder coach Ronald Koeman samen met zijn goede vriend Andy van der Meijde, en ging de concurrentiestrijd aan met Zlatan Ibrahimovic. Tijd om herinneringen op te halen met deze 'Egyptische prins'.

Tags

  • #Mido

Socials