Warming Up | Twente te gast in de Johan Cruijff ArenA

Taylor1920 (4)
Taylor1920 (4)

In speelronde dertig komt FC Twente op bezoek in de Johan Cruijff ArenA en in deze podcast bereiden we je er op voor. We blikken terug op historische edities, zoals de kampioenswedstrijd van 2011, en de ‘Coup van Cruijff’ in 1980.

Tags

  • #AJATWE

Socials

Links
Spotify
Apple Podcasts

Top 5
In deze aflevering van de Ajax Podcast behandelen we het volgende Ajax-nieuws:

1. Hedwiges Maduro doet examen
2. Kelly op bezoek bij Romée Leuchter
3. Nieuwe samenwerking met Gamba Osaka
4. Ajax start bouw De Nieuwe Toekomst
5. Hesterine de Reus nieuwe hoofdtrainer Ajax Vrouwen

Ask Ajax
Ajax Vrouwen-middenvelder Nadine Noordam beantwoordt deze week een vraag in ‘Ask Ajax’. Heb jij ook een vraag over Ajax? Stel hem dan nu aan ons door een mailtje te sturen naar podcast@ajax.nl. Iedere maand sturen we een Ajax-shirt naar de inzender van de leukste vraag!

Ajax Radio
Ajax Radio is er zondag om 16:45 uur live en zonder onderbrekingen met het verslag van Ajax - FC Twente. Luisteren doe je via JUKE, de Ajax App of Ajax.nl.

Gerelateerde artikelen

Schip Persco Twente

Van 't Schip over Feyenoord, de fitheid en FC Twente-thuis

John van 't Schip schoof vrijdagmiddag aan in de perszaal van de Johan Cruijff ArenA voor een persconferentie. De trainer ging in op de week na de nederlaag in Rotterdam, de fitheid van zijn ploeg en hij blikte vooruit op het duel met FC Twente zondag.

Tags

  • #AJATWE

Socials

Taylor19202

In beeld | Woensdagtraining richting FC Twente-thuis

Voor Ajax wacht zondag wedstrijd nummer dertig in de Eredivisie. In de Johan Cruijff ArenA komt FC Twente op bezoek. Voor eigen publiek hopen de Ajacieden goede zaken te kunnen doen in de strijd om de vijfde plaats.

Tags

  • #AJATWE

Socials

Maduro1920 (3)

Maduro: 'Met dit diploma mag ik op alle niveaus coachen'

Hedwiges Maduro zat maandagavond op de bank bij Jong Ajax om de rol van Dave Vos eenmalig over te nemen. Het coachen van Jong Ajax was een examen voor de huidig assistent-trainer van Ajax 1. "Het is mijn laatste fase in het halen van het hoogste trainersdiploma in Nederland."

Tags

  • #Maduro

Socials