Win een gesigneerd thuisshirt van jouw favoriete Ajax-speler

Ajaxfanshop
Ajaxfanshop

Wil jij het nieuwe thuisshirt van Ajax winnen, inclusief een handtekening van jouw favoriete speler? Kom naar de Ajax Fanshop en win.

Tags

  • #ForTheFuture

Socials

Koop het nieuwe Ajax-shirt en maak voor een speciaal opgezette wand voor de winkel een foto. Deel deze foto op verschillende socialmediaplatforms met de hashtags #AjaxFanshop en #ForTheFuture. Deze actie loopt van donderdag 23 juli tot en met zondag 26 juli.

Ben jij al in de Ajax Fanshop langs geweest? De nieuwe shirts hangen in de shops bij de Johan Cruijff ArenA, in de Kalverstraat en Batavia Stad. Houd je aan de coronamaatregelen in de winkels.

Mocht je helaas niet in staat zijn om langs te komen: het shirt is ook te bestellen in de webshop. Benieuwd hoe de shirts erbij hangen? Check deze foto's uit de fanshops ↓

Tags

  • #ForTheFuture

Socials

Gerelateerde artikelen

Nieuw Ajax Shirt Promes

Ajax en adidas introduceren thuistenue met nieuwe details

Met de voorbereiding op het nieuwe seizoen in aantocht, introduceren Ajax en adidas het thuistenue voor 2020-2021. Waar het thuistenue van 2019-2020 zwarte details kende, als speelse verwijzing naar de Amsterdamse vlag, wordt voor 2020-2021 teruggegrepen op de basiskleuren die het Ajax-shirt het Ajax-shirt maken: rood/wit.

Tags

  • #ForTheFuture

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl