Win een reis voor twee naar een TUI City of Memories: Athene

Ajax speelt regelmatig een Europees uitduel in een prachtige stad: een City of Memories. De wedstrijd en het stadion staan dan centraal, maar deze steden hebben nog veel meer te bieden. Onze partner TUI wil jou graag de andere kant van één van deze steden laten zien.

Tags

  • #CityOfMemories

Socials

Athene ‘87
Onder leiding van Johan Cruijff won Ajax in 1987 de Europa Cup II in Athene. Marco van Basten schoot Ajax naar de winst in zijn laatste Europese wedstrijd in het wit-rood-wit. Jij kunt een stedentrip naar deze City of Memories winnen.

Hoe werkt het?

  • Speel de memory game en maak kans om een stedentrip pakketreis t.w.v. 1000,- te winnen voor twee personen (inclusief verblijf en vlucht/treinrit).
  • Bovendien krijg je als deelnemer €50,- korting bij het boeken van een stedentrip via TUI.
Speel mee

Gerelateerde artikelen

OTD Milan Ajax 1280

On This Day | Droomdebuut De Boer

Debuteren als hoofdtrainer in San Siro mét een zege. Frank de Boer flikte het op 8 december 2010 op bezoek bij AC Milan. Dankzij goals van Demy de Zeeuw en Toby Alderweireld werd de eerste wedstrijd van De Boer en de laatste van Luis Suárez met 0-2 gewonnen.

Tags

  • #OnThisDay

Socials

Penalty 1982

On This Day | Samenspel vanuit penalty

Het was als een cadeautje dat in tweeën werd uitgepakt: combinatiespel vanuit een penalty. Nu 41 jaar geleden op 5 december 1982 tijdens Ajax – Helmond Sport zorgden Johan Cruijff en Jesper Olsen voor een bijzonder moment door een penalty niet ineens op doel te schieten maar 'uit te spelen'. Het duel eindigde in een 5-0-overwinning voor de Amsterdammers.

Tags

  • #OnThisDay

Socials

Jan Wouters 900 ACTUEEL

Oud-international en jeugdtrainer Jan Wouters: 'Nederland behoort altijd tot de favorieten'

Jan Wouters keerde dit seizoen als jeugdtrainer terug op het oude nest. De Utrechter was in de jaren tachtig en begin jaren negentig een belangrijke schakel bij Ajax én het Nederlands elftal. De zeventigvoudig international blikt tijdens het WK in Qatar terug op zijn interlandcarrière, de bondscoaches waar hij onder voetbalde en de twee WK's die hij meemaakte. "Het is fantastisch om voor je land te mogen spelen."

Tags

  • #WK2022

Socials