Eerste trainingskamp voor Regeer: 'Heb veel naar Dusan gekeken'

Youri Regeer reageert na de 4-1 overwinning op Paderborn. De middenvelder annex verdediger keert met een prima gevoel huiswaarts, na een week in De Lutte.

Tags

  • #Regeer

Socials

"Een prima wedstrijd", concludeert Regeer na de 4-1-zege. "Het was zeker beter dan dinsdag tegen Quick'20. De eerste helft was het spel iets rustiger dan de tweede, maar over het algemeen was het prima. We waren gebrand om het beter te doen. We zaten er bovenop en dat resulteer in vier goals."

De zeventienjarige was voor het eerst mee met het eerste elftal. "Het was mijn eerste trainingskamp. Het was zwaar, maar over het algemeen heel leuk. Ook de jongens van Ajax 1 praat je mee; dat is mooi om mee te maken. Ik heb veel gekeken naar Dusan (Tadic, red.); hoe professioneel hij is."

Regeer heeft een goed gevoel overgehouden aan de week in De Lutte. "De trainingen en wedstijden zijn goed gegaan. Ik speelde niet op mijn eigen positie, maar denk dat ik het goed heb opgepakt. Ik heb mezelf goed laten zien en we gaan kijken wat de voorbereiding verder gaat brengen."

Tags

  • #Regeer

Socials

Gerelateerde artikelen

Tadichallerpaderborm

Verslag | Ajax dankzij mooie treffers langs Paderborn

Ajax heeft met 4-1 gewonnen van het Duitse Paderborn. Na het matige optreden tegen Quick'20, namen de Amsterdammers revanche op zichzelf. De goals kwamen van de voet van Sébastien Haller, Collins (e.d.), Danilo en Zakaria Labyad.

Tags

  • #PreSeason

Socials