Liveblog De Lutte | Ten Hag: 'Als je dit brengt na intense week is dat prima'

TH
TH

Welkom in dit liveblog, waarin we je volledig op de hoogte houden van alles rondom het trainingskamp in De Lutte. Alles over de trainingen en oefenwedstrijden in deze trainingsweek lees en zie je hier.

Tags

  • #PreSeason

Socials

20:00 uur | Nog eentje om het af te leren ๐Ÿ“ฝ๏ธ
We sluiten dit liveblog over het trainingskamp in De Lutte af met onderstaande hoogstandje van Christian Rasmussen. De Deense aanvaller kon na de wedstrijd op de complimenten van Erik ten Hag rekenen, zoals je hier wat verder naar beneden kunt teruglezen.

Al met al sluit Ajax de eerste trainingsweek op locatie met een goed gevoel af. De week begon uitstekend met een 6-0-overwinning op HFC, zakte even in met een gelijkspel tegen Quick'20 en eindigde met een sterk optreden tegen Paderborn.ย 

Voor het verdere verloop van deze voorbereiding verwijzen we je naar deze pagina. Voor nu tot ziens!

โž–โž–โž–ย 

16:45 uur | Lekker, Danilo! ๐Ÿ”ฅ
Danilo maakte vanmiddag de mooiste goal van de wedstrijd. Op Instagram laat hij weten daar trots op te zijn.

โž–โž–โž–ย 

15:00 uur | Regeer lette goed op Tadic
Youri Regeer was voor het eerst mee op trainingskamp met het eerste. Hij lette goed op Dusan Tadic, vertelt hij kort na Ajax - Paderborn.ย 

โž–โž–โž–ย 

14:40 uur | Ten Hag tevreden
Voor de camera van Ziggo Sport toonde Ten Hag zich een tevreden trainer: "Het was een intense week voor de spelers. Als je dit kan brengen is dat prima."

Het doelpunt van Danilo viel ook de trainer op. "Danilo is er niet voor niks bij. We kennen zijn kwaliteiten, hij is een fantastische afmaker. Haller is een ander soort spits; die zijn ook complementair aan elkaar. Het hangt er voor hem verder van af wat er de komende periode nog allemaal gebeurt. We weten ook dat er weer een lang seizoen aankomt."

Ook Christian Rasmussen viel positief op. "Rasmussen is aan het ontluiken. Hij doet soms onnavolgbare dingen en moet nu wat consistentie krijgen. Hij liet hele aardige dingen zien."ย 

โž–โž–โž–ย 

14:15 uur | Highlights!
Heb je de wedstrijd gemist of wil je de (fraaie) treffers nog even terugzien? Check dan hieronder de samenvatting van Ajax - Paderborn.

โž–โž–โž–ย 

13:53 uur | Afgelopen
Scheidsrechter Van den Kerkhof heeft een einde gemaakt aan het duel. Ajax boekt een prima 4-1-zege, met treffers van Sรฉbastien Haller, Collins (e.d.) Danilo en Labyad. Hรผnemeier deed namens Paderborn nog wat terug.ย 

โž–โž–โž–ย 

13:39 uur | Doelpunt Ajax
Zakaria Labyad scoort de 4-1! Hij mist een strafschop met een panenka,ย maar herstelt dat uit de rebound. De strafschop volgde op een overtreding op Danilo.

โž–โž–โž–ย 

13:36 uur | Wissel bij Ajax
โžก๏ธ
Rio Hillen
โฌ…๏ธ Lisandro Magallรกn

โž–โž–โž–ย 

13:30 uur | Jonkies houden zich goed
Hoewel het jammer is dat Paderborn zojuist scoorde, spelen de jongelingen die er in zijn gekomen een prima tweede bedrijf. Het doelpunt van Danilo was van grote klasse. Christian Rasmussen liet zich kort na rust zien met een paar goede acties, waaronder een mooie panna.

โž–โž–โž–ย 

13:27 uur | Paderborn doet wat terug
Uit een hoekschop kopt Hรผnemeier de bal achter Jay Gorter. Het staat 3-1 in Oldenzaal.

โž–โž–โž–ย 

13:18 uur | Hรฉรฉrlijke goal Danilo
Het staat 3-0 voor Ajax. En hoe! Danilo draait de bal na balverlies van Paderborn alsof het niets is de kruising in.ย 

โž–โž–โž–ย 

13:15 uur | Nog even terug naar de 2-0 ๐Ÿ“ท
Zo zag de goal van Kudus - of de eigen goal van Collins - er uit in een serie foto's!

โž–โž–โž–ย 

13:05 uur | Negen nieuwe spelers na rust
We zijn van start met negen nieuwe spelers binnen de lijnen. Alleen Perr Schuurs en Lisandro Magรกllan zijn niet gewisseld.

Dit zijn de nieuwe namen die het in het tweede bedrijf moeten doen: Youri Regeer, Anass Salah-Eddine, Jurgen Ekkelenkamp, Zakaria Labyad, Kian Fitz-Jim, Ar'jany Martha, Danilo, Christian Rasmussen.

โž–โž–โž–ย 

12:49 uur | Rust in Oldenzaal โธ๏ธ
Terwijl Victor Jensen (na een tik in zijn gezicht) wordt behandeld, wordt er afgefloten voor de rust. Ajax gaat met een 2-0-voorsprong de kleedkamer in. Beide doelpunten waren mooi, zeker dankzij het voorbereidende werk van Dusan Tadic. In de tweede helft zal er ongetwijfeld flink gewisseld worden.

โž–โž–โž–ย 

12:40 uur | Het staat 2-0!
Na een prachtige pass van Dusan Tadic komt Mohammed Kudus vrij voor de keeper. Zijn inzet wordt vervolgens binnengewerkt door Paderborn-verdediger Collins.ย ย 

โž–โž–โž–ย 

12:39 uur | Kans Paderborn
Dat ging maar net goed. Een kopbal van Paderborn eindigt bovenop de lat.ย 

โž–โž–โž–ย 

12:27 uur | Het begint te lopen
Ajax begint een beetje te draaien. Vanaf de openingstreffer van Sรฉbastien Haller speelt de ploeg iets soepeler. Een tweede Amsterdamse treffer ligt zo misschien wel in het verschiet.

โž–โž–โž–ย 

12:18 uur | Haller maakt 1-0!
Keurig! Sรฉbastien Haller scoort op aangeven van Dusan Tadic. De spits tikt na een slim boogballetje van Tadic koelbloedig binnen. Ook het felle drukzetten van David Neres was van grote waarde bij de openingstreffer.ย 

โž–โž–โž–ย 

12:11 uur | Aftastend begin
Het is nog even aftasten in de openingsfase van Ajax tegen Paderborn. Aan beide kanten nog geen kansen, hoewel de Duitsers er zojuist wel gevaarlijk uit wisten te komen.ย 

โž–โž–โž–ย 

12:03 uur | We zijn van start in Oldenzaal
Ajax tegen Paderborn is begonnen.ย 

โž–โž–โž–ย 

11:53 uur | Ten Hag: 'Wil terug zien waar we aan gewerkt hebben'
Erik ten Hag liet bij Ziggo Sport weten wat hij van zijn manschappen verwacht vanmiddag: "Het gaat in de voorbereiding om de uitvoering. Je moet ze toewerken naar fit worden. Ik wil in ieder geval de dingen zien waar we aan gewerkt hebben. Bijvoorbeeld het hoge druk zetten en het vinden van ruimtes in de opbouw."

โž–โž–โž–ย 

11:30 uur | Aankomst spelers
Over een half uur gaan we van start tegen Paderborn. Een uurtje geleden kwamen de mannen van Erik ten Hag al aan op het sportcomplex van Quick'20.ย ย 

โž–โž–โž–ย 

10:45 uur | Opstelling bekend
Dit zijn de elf namen waarmee Ajax aantreedt tegen Paderborn. Het duel met de ploeg uit de Tweede Bundesliga begint om 12:00 uur.ย 

Basis
1. Jay Gorter
2. Noussair Mazraoui
3. Perr Schuurs
4. Lisandro Magallรกn
5. Youri Baas
6. Victor Jensen
7. David Neres
8. Kenneth Taylor
9. Sรฉbastien Haller
10. Dusan Tadic
11. Mohammed Kudus

Wissels: Remko Pasveer, Calvin Raatsie, Youri Regeer, Rio Hillen, Anass Salah-Eddine, Jurgen Ekkelenkamp, Zakaria Labyad, Kian Fitz-Jim, Ar'jany Martha, Danilo, Christian Rasmussen, Kristian Hlynsson, Sontje Hansen.ย 

โž–โž–โž–ย 

10:00 uur | Vandaag jarig: Horst Blankenburg
Horst Blankenburg, de Duitse libero die met Ajax drie keer de Europa Cup I won, is jarig. Hij is 74 jaar geworden.ย 

โž–โž–โž–ย 

08:48 uur | Fietsen met Kudus
Mohammed Kudus zag gisteren de kans schoon om een ontspannen en mooie fietstocht te maken met David the Host. De Ghanees spreekt over zijn oude blessure, zijn liefde voor shirtjes van jonge talenten uit zijn thuisland en de ambities voor komend seizoen.

โž–โž–โž–ย 

Zaterdag 07:34 uur | Matchday!
Goedemorgen! Vanmiddag om 12:00 uur staat er een lekker oefenduel op het programma. De tegenstander is het Duitse Paderborn.ย 

โž–โž–โž–ย 

22:00 uur | Training Day #5
We sluiten de dag af met Training Day. In deze aflevering zoomen we in op Mohammed Kudus. Morgen zijn we bij je terug met de oefenwedstrijd tegen het Duitse Paderborn.ย 

โž–โž–โž–ย 

20:45 uur | Schuurs: 'Ik ben hier nog niet klaar'
Perr Schuurs blikte vandaag terug op zijn bewogen vorig seizoen. "Ik ben nog jong en heb ups and downs gehad. Ik heb veel leermomenten en ook veel goede momenten gehad afgelopen seizoen. Nu ben ik bezig om steeds constanter te gaan worden. Iedereen maakt dit soort dingen mee in zijn ontwikkeling en daar moet je goed mee omgaan."

Zijn vervolgstappen wil hij graag in Amsterdam gaan zetten. "Na het EK hebben een aantal clubs zich gemeld. Natuurlijk is dat een compliment, maar ik heb het gevoel dat ik hier nog niet klaar ben. Ik wil me hier nu verder ontwikkelen."

โž–โž–โž–ย 

19:00 uur | Q&A met Seb!
Onze volgers konden vandaag vragen insturen voor Sรฉbastien Haller. David the Host legde ze aan de spits voor. Waarom ruimt hij nooit netjes zijn schoenen op? Waarom speelt hij met nummer 22 op de rug? Dat en meer hoor je in de video.ย 

โž–โž–โž–ย 

18:00 uur | Nieuw oefenduel ingepland
Ajax speelt deze voorbereiding een oefenwedstrijd tegen RB Leipzig. Op zaterdag 31 juli treffen de ploegen elkaar in Grรถdig, Oostenrijk. Het duel - aftrap om 16:00 uur - is te zien op Ziggo Sport.

โž–โž–โž–ย 

16:45 uur | De training in beeld
Ajax werkte op dag vijf van het trainingskamp in De Lutte een training af. Onze fotograaf legde het vast.ย ย 

โž–โž–โž–ย 

15:15 uur | Vanaf de persconferentie: Ten Hag over spelsystemen
"Een systeem is maar iets statisch, als je Ajax ziet voetballen kun je dat er niet opleggen. We spelen anders in balbezit en balverlies; ook heel vaak met drie achterin om tegenstanders te verleiden en zo veel spelers hoog op het veld te krijgen."

โž–โž–โž–ย 

14:30 uur | Vanaf de persco: Inspiratiebron Italiรซ
De prestaties van Italiaanse elftal, zondag finalist in de EK-finale, bieden wat Ten Hag betreft ook voor Ajax stof tot nadenken. "Hun beleving kunnen we van leren. Als je ziet hoeveel passie ze uitstralenโ€ฆals je dat toevoegt als spelelement heeft dat een enorme toegevoegde waarde."

"Dat is deels iets cultureels, maar een trainer heeft daar invloed op. Je moet eisen stellen; het begint met de speelwijze, dan heb je taken en daarbij horen eisen."

โž–โž–โž–ย 

12:00 uur | Persconferentie!
Om 14:15 uur gaat de persconferentie vanuit De Lutte van start. Erik ten Hag zal de toegestroomde pers dan te woord staan.

โž–โž–โž–ย 

10:00 uur | Even voorstellen: Kian Fitz-Jim!
Onder de spelers die zich in De Lutte voorbereiden op het nieuwe seizoen, zijn veel jonge spelers. Onder hen Kian Fitz-Jim en wij spraken hem uitgebreid.

โž–โž–โž–

Vrijdag 09:00 uur | Goedemorgen vanuit De Lutte
De vijfde en รฉรฉn-na-laatste dag van het trainingskamp is aangebroken. De Ajacieden vertrekken zo naar het trainingsveld en vanmiddag staat de persdag op het programma. Uiteraard houden we je weer volledig op de hoogte!

ย 

ย 

โž–โž–โž–

20:38 uur | De streek in ๐Ÿ›ต
Na de training van donderdagochtend en het rustmoment in de middag, pakten de Ajacieden later op de dag de scooter. In verschillende groepen werd Twente ontdekt vanaf de tweewieler.

En daar genoot men van! ๐Ÿ˜

โž–โž–โž–

17:02 uur | Vervolg programma ๐Ÿ“‹
Na de training van vanmorgen volgde een rustmoment voor de spelers. De selectie is nu met elkaar onderweg voor een teamuitje.

โž–โž–โž–

16:49 uur | De winnaars! ๐Ÿฅณ

โž–โž–โž–

16:45 uur | Penalty'sย 
Aan het einde van de training werden er strafschoppen genomen. Team rood tegen team blauw. Wie wint?

โž–โž–โž–

16:31 uur | Met de bal โšฝ
Na de krachttraining kwam de bal er weer aan te pas. Zo werd er onder andere weer een partijvorm gespeeld.

Ook werden er weer wat oefeningen gedaan met de paaltjes om door te slalommen en de voetbal poppen.

โž–โž–โž–

16:19 uur | Krachttraining ๐Ÿ‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธ
Op de training op donderdag kwamen de halters tevoorschijn. De spelers werden onderworpen aan verschillende krachtsinspanningen.

Aan de gezichten van Anass Salah-Eddine, Rio Hillen en Sรฉbastien Haller te zien waren het pittige oefeningen.

โž–โž–โž–

14:14 uur | Oud-Ajacied in Duitse dienst
Komende zaterdag speelt Ajax een oefenwedstrijd tegen SC Paderborn 07. Wist jij dat een oud-Ajacied ooit twee seizoenen onder contract stond bij de Duitse club? Dennis Schulp.

De geboren Amsterdammer doorliep de jeugdopleiding bij Ajax en maakte in 1995 zijn debuut in het eerste elftal. De verwachtingen rondom de aanvallende middenvelder annex aanvaller waren torenhoog. Hij zou 'de nieuwe Bergkamp' zijn. Helaas brak hij nooit volledig door bij Ajax. Na een handvol wedstrijden vertrok Schulp in 1997 naar FC Volendam.

Na te hebben gespeeld bij clubs als Willem II, FC Den Bosch en De Graafschap vertrok Schulp in 2005 naar Duitsland, waar hij tekende voor SC Paderborn 07. Daar zou hij twee seizoenen voetballen. Via Wuppertaler SV keerde de oud-Ajacied in 2010 terug in Nederland om te tekenen bij de amateurs van DOVO. Ook ging Schulp aan de slag in de jeugdopleiding van Willem II.

โž–โž–โž–

Donderdag 08:45 uur | Dag 4 is gestart!
Goedemorgen! Dag 4 van het trainingskamp in De Lutte is alweer gestart. De Ajacieden zullen deze ochtend trainen. In de middag staat een teamactiviteit op het programma. Ook vrijdag is een trainingsdag. Op zaterdag besluit de groep van trainer Erik ten Hag de trainingsweek met een oefenduel met het Duitse sc Paderborn.

โž–โž–โž–

19:56 uur | Bosloop
Na de training van vanmorgen zijn de Ajacieden -net als afgelopen maandag- het bos weer in gegaan voor een duurloop.ย 

En dus dook onze fotograaf weer de bosjes in ๐Ÿ˜‰๐Ÿ“ธ

โž–โž–โž–

14:59 uur | Training ging verder
Na het spelletje voetvolley, bleven de gele voetbal poppen staan. De Ajacieden werden onder andere getest op hun behendigheid.ย 

Voor later op de dag staat er nog een bosloop op het programma.

โž–โž–โž–

14:41 uur | Ten Hag aan het woord ๐Ÿ’ฌ
Zal de wedstrijd van gisteren worden besproken? ๐Ÿ˜ณ

โž–โž–โž–

14:33 uur | Voetvolleybal โšฝ
Na het rekken en strekken van de spieren begon een potje voetvolleybal. En dat ging er af en toe fanatiek aan toe...

โž–โž–โž–

14:15 uur | Rekken en strekken
Eerder vandaag werd er getraind op het sportveld van Quick'20, waar er gisteren ook gespeeld werd.ย 

Voor de trainingssessie begon lagen de Ajax-spelers op het grasveld om hun spieren te rekken en te strekken. Het ideale moment voor onze fotograaf om wat close-up's te schieten.

โž–โž–โž–

13:15 uur | Llansana verlaat trainingskamp โŒ
Enric Llansana raakte dinsdagavond geblesseerd tijdens de wedstrijd Quick'20 - Ajax. Hij werd per brancard van het veld gedragen en naar het ziekenhuis gebracht.

Llansana heeft het ziekenhuis inmiddels verlaten. Hij heeft rust nodig en is daarom vertrokken uit De Lutte.

โž–โž–โž–

09:18 uur | Vraag het Danilo
Binnenkort verschijnt een nieuwe aflevering van onze Instagram-rubriek Real Talk. Daarin is Danilo te gast.

Heb je nou altijd al iets specifieks willen weten van deze Braziliaan, grijp dan nu je kans. Laat bij onze post op Twitter en/of de Instagram Stories een vraag achter en wellicht zie je 'm deze week beantwoord worden door Danilo.ย 

โž–โž–โž–

Woensdag 08:26 uur | Dubbele sessie op dag 3
Goedemorgen! Het is tijd voor dag drie van het trainingskamp in De Lutte. De Ajacieden trainen vandaag twee keer.

Om 10:30 uur begint de sessie op het veld van Quickโ€™20, daar waar Ajax gisteren niet verder kwam dan een 1-1-remise. Geen resultaat om over naar huis te schrijven, maar in de voorbereiding telt natuurlijk vooral het proces.

Met frisse moed gaan de Ajacieden zich zo weer melden voor de eerste sessie van de dag. Na de lunch wacht vervolgens nog een bosloop.

Natuurlijk kun je alle updates volgen in ons liveblog.

โž–โž–โž–

20:45 uur | ๐ŸŽฅ๐ŸŽฅ๐ŸŽฅ
Mocht je nog interesse hebben in de samenvatting van Quick'20 - Ajax? Dan kan je die hier vinden. De ploeg van Erik ten Hag kwam in Oldenzaal niet verder dan een 1-1-gelijkspel.

โž–โž–โž–

19:56 uur | Afgelopen ๐Ÿ˜”
Er is niet meer gescoord in Oldenzaal. Het is 1-1 gebleven. Inpakken en wegwezen.

De complimenten gaan wel naar de thuisploeg. Quick'20 heeft zich kranig geweerd tegen de Ajacieden en de boel achterin aardig op slot weten te houden.

Ben je alsnog benieuwd naar hoe de wedstrijd is verlopen? Check dan een kort verslag van het duel in Oldenzaal.

โž–โž–โž–

19:43 uur | 1-1
Na een vloeiende counter maakt Quick'20 zowaar 1-1 via Issy Wevers.

โž–โž–โž–

19:22 uur | Laag doelpuntentotaal
Ook na iets meer dan tien minuten spelen in de tweede helft is het spelbeeld hetzelfde; Ajax domineert, maar heeft moeite met scoren.

De ingevallen Amourricho van Axel Dongen laat zich wel positief zien in de beginfase van de tweede helft met wat flitsende acties.

โž–โž–โž–

18:50 uur | Kudus scoort โšฝ
In de absolute slotfase van de eerste helft wordt het toch nog 0-1. Kudus pikt een afvallende bal op uit een corner en schiet onberispelijk binnen.

Vlak daarna is het rust.

โž–โž–โž–

18:34 uur | Nog steeds 0-0...
Ajax kan nog niet het verschil maken voor de goal van Quick'20. Het balbezit is - logischerwijs - voornamelijk voor de ploeg van Erik ten Hag, maar het ontbreekt aan finesse voor de goal.

โž–โž–โž–

18:20 uur | Spel ligt stil
In de eerste twintig minuten is er nog niet zoveel gebeurd voor beide goals. Daarom is de stand logischerwijs nog 0-0.

Het spel ligt momenteel even stil voor een blessurebehandeling bij Enric Llansana die vervelend in botsing is gekomen met doelman Jay Gorter. Rio Hillen is zijn vervanger.

โž–โž–โž–

17:56 uur | Enkele minuten voor de aftrap
We gaan straks beginnen in Oldenzaal. De wedstrijd tegen Quick'20 kan je live bekijken via ESPN.

โž–โž–โž–

17:00 uur | Gearriveerd: Sportcentrum Vondersweijde ๐Ÿ“

โž–โž–โž–

16:45 uur | De opstelling ๐Ÿ‘‡

โž–โž–โž–

16:42 uur | Ajax tegen Quick'20
Ajax oefent straks om 18:00 uur in Oldenzaal tegen Quick'20. In de afgelopen twintig jaar speelde Ajax drie keer een vriendschappelijke wedstrijd tegen de tweedeklasser:

12-07-2005: Quick'20 - Ajax 0-4
18-07-2007: Quick'20 - Ajax 0-8
25-06-2019: Quick'20 - Ajax 2-11

Geniet ook van een paar foto's uit ons archief โ†“

โž–โž–โž–

13:32 uur | Training gaat verder met de bal
Na het warmlopen en sprintoefeningen, kwam de bal in het spel. Check hier de foto's van de rest van de training โ†ด

โž–โž–โž–

13:16 uur | Sprinten, draaien, opnieuw sprinten.. ๐Ÿƒโ€โ™‚๏ธ

โž–โž–โž–

13:07 uur | We've all been there, boys ๐Ÿ˜‰
De jongsten van het team? Doeltjes sjouwen.

โž–โž–โž–

13:00 uur | Trainen in Twente
Voordat de wedstrijd vanavond tegen Quick '20 op het programma staat, wordt er eerst getraind in Twente.

Vanmorgen kwamen de spelers op het veld om met de bal aan de slag te gaan. Wel zo lekker natuurlijk na die bosloop van gisteren.

โž–โž–โž–

11:30 uur | Classic De Lutte: historische Ajax-grond
Ajax komt al sinds 1973 in De Lutte voor de voorbereiding op een nieuw seizoen. Het dorp, hotel De Bloemenbeek en zeker ook de velden van de lokale voetbalclub zijn daarmee met recht historische Ajax-grond te noemen. Tijd voor een kleine selectie foto's uit ons rijke archief!

โž–โž–โž–

Dinsdag 09:00 uur | De eerste volledige dag in De Lutte is begonnen
Goedemorgen. Na de aankomst, fietstocht en bosloop op maandag beleven de Ajacieden hun eerste volledige werkdag in De Lutte. Het wordt bepaald geen saaie dinsdag, want om 18:00 uur wacht alweer de tweede oefenwedstrijd van deze voorbereiding. Na de goede overwinning op Koninklijke HFC op de Toekomst (zaterdag) is vanavond Quick'20 de tegenstander. Ajax besluit de trainingsweek in het oosten van Nederland zaterdag met een oefenduel met het Duitse Paderborn.ย 

โž–โž–โž–

23:00 uur | Training Day!
We sluiten de dag af met Training Day. Van de aankomst, tot de fietstocht en de bosloop: je ziet het hier allemaal terug.

โž–โž–โž–

22:00 uur | Maatjes ๐Ÿค—

Youri Regeer, Enric Llansana en Kenneth Taylor.

Youri Regeer, Enric Llansana en Kenneth Taylor.

โž–โž–โž–

20:50 uur | Het tweede deel van Dag I in beeldย 
Na de ontspannen fietstocht volgde het zwaardere werk: de bosloop. In de Overijsselse bossen zwoegden de Ajacieden in straf tempo door.

โž–โž–โž–

20:00 uur | Het eerste deel van Dag I in beeldย 
Na aankomst startte de groep de trainingsweek in De Lutte. Dat gebeurde op de fiets.ย 

โž–โž–โž–

18:55 uur | Happy birthday Kian ๐Ÿฅณ
Op de dag dat hij voor het eerst met Ajax 1 mee op trainingskamp mag, Kian Fitz-Jim ook jarig. Hij is achttien jaar jong geworden!

โž–โž–โž–

16:15 uur | Onze aankomst ๐Ÿ“ฝ๏ธ

โž–โž–โž–

16:00 uur | We zijn er!
Ajax is aangekomen in De Lutte en rolde mรฉt Mohammed Kudus en Sรฉbastien Haller uit de bus. Dit is toch wel een beetje het รฉchte begin van de voorbereiding. We houden je op de hoogte!

โž–โž–โž–

15:00 uur | Dit zijn de 29 namen voor De Lutte
Twee mooie namen staan op de spelerslijst voor het trainingskamp in De Lutte. De vakanties van Mohammed Kudus en Sรฉbastien Haller zitten erop, dus zij zijn van de partij.ย 

Daarnaast is er natuurlijk een groot aantal mooie talenten aanwezig. De hele lijst vind je hier.ย 

โž–โž–โž–

Maandag 13:45 uur | Het programma deze week โคต๏ธ
Vandaag is Ajax aangekomen in De Lutte. Er staat een drukke trainingsweek op het programma, waarin twee oefenwedstrijden worden afgewerkt.ย 

โžก๏ธ Dinsdag 6 juli om 18:00 uur speelt Ajax tegen Quick'20.

โžก๏ธ Zaterdag 10 juli om 12:00 uur volgt een duel met het Duitse Paderborn.

Die wedstrijden zijn live te volgen via ESPN en Ziggo Sport.ย 

Tags

  • #PreSeason

Socials

Gerelateerde artikelen

Ekkelenkamp2019

Ajax oefent tegen Quick'20 en SC Paderborn 07

Ajax heeft nieuwe oefenduels aan de voorbereiding toegevoegd. Op dinsdag 6 juli speelt de ploeg van Erik ten Hag om 18:00 uur tegen Quick'20. Op zaterdag 10 juli volgt een vriendschappelijk duel met SC Paderborn 07. Die wedstrijd begint om 12:00 uur.

Tags

  • #PreSeason

Socials

Timber1280

RB Leipzig - Ajax zaterdag te zien bij Ziggo

Ajax speelt vandaag een oefenwedstrijd tegen RB Leipzig. Het duel is te zien op Ziggo kanaal 13 en Ziggo Voetbal. Na afloop van de Formule 1 is de wedstrijd ook te volgen via Ziggo Sport kanaal 14/Select. De aftrap is om 16:00 uur.

Tags

  • #PreSeason

Socials