UEFA Youth League-duel tussen Ajax O18 en Rangers FC live te zien

Uefa Youth League Ajax O18
Uefa Youth League Ajax O18

Voorafgaand aan het UEFA Champions League-treffen tussen Ajax en Rangers FC spelen de oudste jeugdelftallen van beide ploegen een onderling duel in de Youth League. De eerste poulewedstrijd van Ajax O18 wordt afgewerkt op sportcomplex de Toekomst en is live te volgen via Ajax.nl en de Ajax App.

Tags

  • #UYL
  • #AJARAN

Socials

Ajax O18 kende een goede seizoenstart. De eerste officiële wedstrijd van het seizoen 2022/2023 werd succesvol afgesloten door de Ajacieden. Op zaterdag 27 augustus wonnen de Amsterdammers in eigen huis in de beker met 4-1 van de leeftijdsgenoten van Excelsior.

Het elftal van trainer Frank Peereboom wist afgelopen weekend ook de eerste competitiewedstrijd van het seizoen te winnen. Op bezoek bij ADO Den Haag waren de Amsterdammers met 0-3 te sterk.  

Gerelateerde artikelen

Blindpersco

Liveblog | Dit was de dag voor Matchday!

Ajax speelt woensdag vanaf 18:45 uur de eerste wedstrijd van de groepsfase van de UEFA Champions League tegen Rangers FC. In dit liveblog houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom deze wedstrijd.

Tags

  • #UCL
  • #AJARAN

Socials

O18 2223 900 2022 08 27 Ajax O18 Excelsior O18 0005(1)

Blik op de Toekomst | Ajax-talenten uit O18 en O17 winnen eerste competitieduel

Voor de proftak van Ajax is het seizoen al in volle gang. Zaterdag speelden ook de jeugdteams hun eerste officiële duels van 2022/2023. Het was een mooi eerste speeldag op de Toekomst, met natuurlijk volop goals en overwinningen voor de Ajacieden. Onder meer Ajax O17 én O18 boekten fraaie zeges. Bekijk hoe het alle Ajax-talenten verging in Blik op de Toekomst.

Tags

  • #AjaxJeugd

Socials