Zo zag het Ajax Gala 2022 eruit: 'Onze spelers inspireren heel veel mensen'

In de Johan Cruijff ArenA vond dinsdagavond de vijfde editie van het Ajax Gala plaats. Tijdens dit evenement werd geld opgehaald voor de Ajax Foundation. Verschillende selectiespelers van Ajax verzorgden de bediening tijdens het diner. De Ajax Vrouwen verkochten loten en ook trainer Erik ten Hag was uiteraard aanwezig. In totaal werd er een schitterend bedrag van € 569.776 opgehaald.

Tags

  • #AjaxGala

Socials

Tags

  • #AjaxGala

Socials

Gerelateerde artikelen

Bedraggala1280

Vijfde editie van Ajax Gala levert prachtig bedrag op

Het Ajax Gala heeft dinsdagavond een formidabel geldbedrag opgeleverd: € 569.776. Het eindtotaal van het gala komt ten goede aan de Ajax Foundation. De foundation organiseert projecten voor kwetsbare kinderen en jongeren onder 19 jaar in (groot) Amsterdam op het gebied van sociale veiligheid en een gezonde levensstijl.

Tags

  • #AjaxGala

Socials

Stewardsv21280

Ook steward worden? | Zo ziet de dag van een stadionwachter eruit bij een wedstrijd van Ajax

Bij wedstrijden van Ajax 1 lopen stewards rond in de Johan Cruijff ArenA om alles in veilige banen te leiden. Zo ziet een Ajax-wedstrijd eruit voor de stadionbewakers van sector H. Van de entree van de supporters in het stadion tot het helpen van fans naar hun juiste plekje in de Johan Cruijff ArenA. "De interactie met de mensen, vind ik leuk. Ook al zijn we met 50.000 man in het stadion, het voelt als één familie."

Tags

  • #BehindTheScenes

Socials

Heitingaglimlach1280

Ajax Doc | Heitinga: opnieuw naar de top

John Heitinga staat dit seizoen voor het eerst op eigen benen in het profvoetbal. Wij volgden de coach van Jong Ajax in zijn ontwikkeling als hoofdtrainer. De documentaire geeft een prachtig inkijkje in het dagelijks leven van de voormalig international. Van het samen op de bank kijken naar Besiktas - Ajax met zoon Lennox tot de besprekingen op het trainingsveld met talenten als Naci Ünüvar en Nordin Musampa.

Tags

  • #Heitinga

Socials