De meeste recente informatie over kaartverkoop vind je altijd op deze pagina gedeeld en op Twitter via @AjaxFancare. Klik hier voor meer informatie over het wedstrijdbezoek. 

Meer informatie over vakken, hoe een kaartverkoop werkt of het wedstrijdbezoek? 

Uitleg kaartverkopen Wedstrijdbezoek

Eredivisie

Alle duels Eredivisie-duels voor het seizoen 2021/22 zijn uitverkocht.

 

Ticket resale

Om altijd in een goed gevulde Johan Cruijff ArenA te spelen en het gemak van onze fans te vergroten, introduceert Ajax de resale optie voor seizoenkaarthouders. Door middel van dit nieuwe platform kunnen seizoenkaarthouders hun mobile tickets aanbieden middels een legale en betrouwbare verkoop via de Ajax-ticketshop.

Testfase

Om de resale voor komend seizoen zo goed mogelijk te faciliteren zijn wij eerder gestart met een testfase voor het thuisduel met PEC Zwolle en sc Heerenveen. Deze testfase is voorbij waardoor de resale dit seizoen niet meer beschikbaar is. Na deze succesvolle test gaan we ons voorbereiden op het seizoen 2022/23. Seizoenkaarthouders worden op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. 

 

Ajax Vrouwen

Kaarten voor de duels van de Ajax Vrouwen zijn beschikbaar via Ajax.nl/tickets vanaf € 2,50. Per account kan je maximaal 10 kaarten bestellen.

  • Ajax - FC Twente - 20 mei 19:30 uur

 

Jong Ajax 

Het seizoen 2021/22 van Jong Ajax is voorbij. Zodra er meer informatie is omtrent de kaartverkoop voor het seizoen 2022/23 delen we dit via deze pagina en Twitter @AjaxFancare.

 

Seizoenkaarten

Voor het seizoen 2021-22 zijn de seizoenkaarten uitverkocht. Wil je als eerste op de hoogte zijn als er in de toekomst weer seizoenkaarten beschikbaar zijn? Meld je dan hieronder aan voor de interesselijst.

Interesselijst

Lidmaatschap supportersvereniging Ajax

Via Ajaxlife.nl kan jij je aanmelden voor een lidmaatschap bij de supportersvereniging. Hiermee ben je na de seizoenkaarthouders aan de beurt om kaarten te bestellen voor een duel. 

Inloggen en aankooprecht

Heb je al een lidmaatschap en wil je bestellen? Ga dan naar de ticketshop en log in met het e-mailadres dat door de supportersvereniging is toegestuurd op 6 oktober met als afzender lidmaatschap@svajax.nl. In je account kan je jouw aankooprecht controleren via je profiel op Mijn.Ajax.nl

Club Cards

Momenteel kun je tijdelijk geen (nieuwe) Club Card aanvragen. Achter de schermen zijn we bezig om dit weer mogelijk te maken. 

 

Uitduels

Meer informatie over uitduels?

Kaartverkoop uitwedstrijden

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl