De meeste recente informatie over kaartverkoop vind je altijd op deze pagina gedeeld en op Twitter via @AjaxFancare

Interesse in de laatste kaarten voor een duel? Lees via de knop hieronder meer over Ajax Resale.

Ajax Resale Uitleg kaartverkopen Wedstrijdbezoek

Eredivisie

UITVERKOCHT

Alle thuisduels in de Eredivisie voor de 1e seizoenshelft zijn uitverkocht. Meer informatie over de 2e seizoenshelft wordt eind 2022 verwacht. Alle updates worden gedeeld op deze pagina en via Twitter @AjaxFancare.

AJAX RESALE

Via de Ajax Resale vind je de laatste kaarten die worden aangeboden door seizoenkaarthouders. Op dit moment is het duel met Go Ahead Eagles en Excelsior beschikbaar via de Ajax Resale.

Ajax Resale Meer informatie

.

Champions League

UITVERKOCHT

Alle kaarten voor de groepsfase Champions League zijn uitverkocht. In de groepsfase neemt Ajax het op tegen Liverpool, Napoli en Rangers FC. 

Speelschema thuisduels

 • Ajax - Rangers - 7 september 18:45
 • Ajax - Napoli - 4 oktober 21:00
 • Ajax - Liverpool - 26 oktober 21:00

 

Youth League

Sportpark de Toekomst is waar de legendes van morgen klaargestoomd worden voor het grote podium. Ook Ajax O18 speelt op een Europees toernooi en zal het in de UEFA Youth League opnemen tegen Rangers FC O18, Napoli O18 en Liverpool O18. 

Speelschema:

 • Ajax O18 - Rangers FC O18 op woensdag 7 september om 13.00 uur.
 • Ajax O18 - Napoli O18 op dinsdag 4 oktober om 15.00 uur.
 • Ajax O18 - Liverpool op woensdag 26 oktober (tijd n.n.b.)

Kaartverkoop

Voor het thuisduel met Napoli O18 kun je kaarten kopen. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf € 7,50 en je kunt maximaal tien kaarten afrekenen. Zo kun je samen met je vrienden of familie de wedstrijd bezoeken. 

Tickets

Ajax Vrouwen

Vrijdag 16 september trappen de Ajax Vrouwen de Azerion Vrouwen Eredivisie af. Voor dit seizoen komen voor het eerst seizoenkaarten beschikbaar. 

Losse verkoop Eredivisie

Kaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar via de officiële ticketshop. Kaarten zijn beschikbaar voor € 2,50 voor kinderen en € 7 voor volwassenen. 

Tickets

Seizoenkaart Ajax Vrouwen - UITVERKOCHT

Ajax introduceert seizoenkaarten voor wedstrijden van de Ajax Vrouwen. Alle seizoenkaarten zijn inmiddels uitverkocht. 

 • Een seizoenkaart geeft toegang tot alle thuiswedstrijden Azerion Vrouwen Eredivisie op Sportcomplex De Toekomst.
 • Een seizoenkaart geeft ook toegang tot de mogelijke thuiswedstrijden in de KNVB Beker en Eredivisie Cup op sportcomplex De Toekomst.
 • De seizoenkaarthouder heeft bij thuiswedstrijden in de Azerion Vrouwen Eredivisie een vaste zitplaats bij wedstrijden die op het hoofdveld worden gespeeld.
 • Indien een wedstrijd op Veld 1 van sportcomplex De Toekomst wordt gespeeld dan heeft de seizoenkaarthouder recht op toegang tot de wedstrijd.
 • Een seizoenkaart wordt alleen per mobile ticket verstrekt.
 • Een seizoenkaart geeft geen toegang tot internationale wedstrijden of oefenwedstrijden.

 

Jong Ajax

Sportpark de Toekomst is waar de legendes van morgen klaargestoomd worden voor het grote podium. Hier zetten grote talenten hun eerste stappen in het betaald voetbal, zodat ze kunnen doorgroeien naar de Johan Cruijff ArenA en misschien zelfs een Europese topcompetitie.  

Losse verkoop 

Voor Jong Ajax start de losse verkoop per duel. Hieronder vind je de beschikbare duels. Staat het gewenste duel er niet tussen? Dan komt deze later nog beschikbaar.

 • Jong Ajax - Helmond Sport (7 oktober 20:00 uur)
Tickets

Seizoenkaarten

Alle seizoenkaarten voor het seizoen 2022/23 zijn uitverkocht. Wil je op de hoogte blijven voor als er weer in de toekomst seizoenkaarten beschikbaar komen? Meld je dan hieronder aan voor de interesselijst.

Interesselijst

Lidmaatschap supportersvereniging Ajax

Via Ajaxlife.nl kan jij je aanmelden voor een lidmaatschap bij de supportersvereniging. Hiermee ben je na de seizoenkaarthouders aan de beurt om kaarten te bestellen voor een duel. 

Inloggen en aankooprecht

Heb je al een lidmaatschap en wil je bestellen? Ga dan naar de ticketshop en log in met het e-mailadres dat door de supportersvereniging is toegestuurd op 6 oktober met als afzender lidmaatschap@svajax.nl. In je account kan je jouw aankooprecht controleren via je profiel op Mijn.Ajax.nl

Club Cards

Momenteel kun je tijdelijk geen (nieuwe) Club Card aanvragen. Achter de schermen zijn we bezig om dit weer mogelijk te maken. 

 

Uitduels

Meer informatie over uitduels?

Kaartverkoop uitwedstrijden

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl