Steven Berghuis

Steven maakte in de zomer van 2021 de overstap van Feyenoord naar Ajax. De vleugelaanvaller speelde in Nederland eerder voor FC Twente, VVV-Venlo en AZ. Hij kwam ook uit voor Watford. De Ajacied trad in 2023 toe tot Ajax' Club van 100.

Rugnummer

23
Volg Steven
Steven Berghuis

Speler Statistieken ?? "".ToLower()

Over Steven

Positie Aanvaller
Geboren 19-12-1991
Lengte 182 cm
Nationaliteit Nederland
Onder contract sinds 19-07-2021
Nieuws artikelen

Reactie Berghuis Rangers

Berghuis: 'Uiteindelijk hebben we allemaal hetzelfde doel'

Steven Berghuis en Kian Fitz-Jim stonden na afloop van de winstpartij tegen Rangers FC voor de camera. Eerstgenoemde deed dat met een grote glimlach en was blij dat hij weer minuten heeft mogen maken. "Blij en op naar meer."

Tags

  • #Berghuis
  • #Fitz-Jim

Socials

240517 Berghuis2

Berghuis over competitieslot: 'We moeten zondag genieten'

Ajax sluit zondagmiddag in Arnhem tegen Vitesse het Eredivisie-seizoen af. Steven Berghuis blikt vooruit op het competitieslot en gaat kort in op het behalen van de magische mijlpaal van vijfhonderd officiële wedstrijden in het betaald voetbal. "Ik had niet verwacht dat ik zoveel wedstrijden in het betaald voetbal zou spelen, gezien mijn lange tijd bij de amateurs."

Tags

  • #VITAJA

Socials

20230927 Ajax GOTM Foto 01

Goal of the Month | Rijkhoff, Hoekstra, Berghuis, Taylor, De Koning

Februari zit erop. Dat betekent dat jullie weer mogen stemmen op de Goal of the Month. Welk doelpunt vonden jullie de mooiste van tweede maand van 2024? Ga jij voor de rake schuiver van Julian Rijkhoff? Het lobje van Steven Berghuis of de poeier van Tiny Hoekstra in de winkelhaak? De Goal of the Month is powered by Curaçao.

Tags

  • #GOTM

Socials

Steven's Teamgenoten