Regina van Eijk

Regina kwam in 2018 op 16-jarige leeftijd als derde keeper bij de selectie van de Ajax. In afwezigheid van de geblesseerde Lize Kop, stond Van Eijk afgelopen jaar het hele seizoen onder de lat. In oktober 2022 sloeg voor haarzelf het noodlot toe en raakte zij geblesseerd aan de knie. Daardoor was het seizoen 22/23 voor haar snel af.

Rugnummer

28
Volg Regina
Regina van Eijk

Spelers statistieken

Doelpoging conversie

0% Doelpoging conversie

Verdedigende duels gewonnen

0% Verdedigende duels gewonnen

Aanvallende duels gewonnen

0% Aanvallende duels gewonnen

Aangekomen passes

0% Aangekomen passes

Speler statistieken

Over Regina

Positie Keeper
Nationaliteit Netherlands
Geboren 9-3-2002
Lengte cm
Gespeelde wedstrijden 0
In de basis 0
Ingevallen 0
Gewisseld 0
Onder contract sinds

Nieuws artikelen

Kudus Wijndal 1280

Liveblog | 'Vroege' wedstrijd in Leeuwarden

Welkom in het liveblog van de Eredivisie-wedstrijd Cambuur - Ajax. De Amsterdammers nemen het vanaf 12:15 uur op tegen de Friezen. Hier blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom dit duel.

Tags

  • #CAMAJA

Socials

Warmingupcamaja

Warming Up | SC Cambuur - Ajax

In speelronde twintig brengt Ajax een bezoek aan Leeuwarden. Voor de tweede keer zit John Heitinga als hoofdcoach van Ajax op de bank. In deze Warming Up kom je in de stemming voor SC Cambuur - Ajax aan de hand van een quizvraag, de laatste editie, het verhaal van Fred Grim en nog veel meer.

Tags

  • #CAMAJA

Socials

Rensch Hand Op Borst 1280

Luister SC Cambuur - Ajax via Ajax Radio

Ajax speelt zondagmiddag om 12:15 uur in het Cambuur Stadion tegen SC Cambuur. Kun jij om bepaalde redenen de wedstrijd niet live volgen via de tv of ben jij niet aanwezig in Friesland? Via Ajax Radio hoef je geen enkele seconde te missen van dit duel. Dankzij onze commentatoren is de wedstrijd overal ter wereld te beluisteren. Waar je ook bent: thuis of onderweg.

Tags

  • #CAMAJA

Socials

Regina's Teamgenoten