Alle artikelen

Gragtverlenging

Van der Gragt verlengt contract bij de Ajax Vrouwen

Stefanie van der Gragt en Ajax hebben een overeenstemming bereikt over het verlengen van haar contract. De verdediger van de Ajax Vrouwen heeft haar verbintenis met één seizoen verlengd en ligt nu vast tot en met 30 juni 2022.

Tags

  • #VanderGragt

Socials

Deligtgoal

Top 10 Goals | Met het hoofd

In de top tien mooiste kopballen komen verschillende grote namen voorbij. Onder meer: Marco van Basten, Johan Cruijff, Matthijs de Ligt, Klaas Jan Huntelaar, Henk Groot en Ruud Geels. Geniet van de mooiste kopgoals van de verschillende Ajacieden.

Tags

  • #Top10Goals

Socials

Gorter1280

Gorter is thuis: 'Dat kleine mannetje is groot geworden'

Jay Gorter is weer Ajacied. De doelman speelde van 2010 tot 2014 in de jeugd van Ajax en keert zeven jaar na zijn vertrek van de Toekomst terug in Amsterdam. De 21-jarige Gorter komt over van Go Ahead Eagles en tekent bij Ajax een contract voor vier jaar.

Tags

  • #Gorter

Socials

Stekelenburgoranje

Interland-alert | Matchday voor Oranje

Verschillende Ajax-spelers zijn uitgevlogen om voor hun land uit te komen op internationale toernooien. Via dit interland-alert blijf je op de hoogte van de verrichtingen van de Ajacieden.

Tags

  • #Interlands

Socials

Renschhartje1280

Devyne Rensch verlengt contract

Ajax en Devyne Rensch hebben overeenstemming bereikt over de verlenging van zijn contract, dat liep tot en met 30 juni 2023. De nieuwe verbintenis van de verdediger loopt tot en met 30 juni 2025.

Tags

  • #Rensch2025

Socials

Seizoen20122013

Seizoensoverzicht 2012/2013 | Drie op een rij

Voor het derde seizoen op rij werd Ajax in jaargang 2012/2013 landskampioen, onder leiding van huidig bondscoach Frank de Boer. De schaal mocht in Amsterdam omhoog toen Ajax op de één na laatste speeldag thuis met 5-0 won van Willem II. Geniet van een uitgebreide terugblik op het seizoen van acht jaar geleden.

Tags

  • #Historie

Socials

Kotarski

Dominik Kotarski op huurbasis naar HNK Gorica

Ajax en HNK Gorica hebben overeenstemming bereikt over de verhuur van Dominik Kotarski. De verhuur aan de Kroatische voetbalclub is per direct en heeft een looptijd tot en met 30 juni 2022. Het contract van de doelman bij Ajax loopt nog tot en met 30 juni 2023. 

Tags

  • #Kotarski

Socials

Knakenondertekening

Knaken official cryptocurrency partner Ajax

Ajax en Knaken hebben een partnershipovereenkomst getekend. Knaken is de komende drie seizoenen official cryptocurrency partner van Ajax. Knaken is een (bij De Nederlandse Bank geregistreerde) aanbieder van cryptocurrencies en staat bekend om hun eenvoudige en veilige platform.

Tags

  • #Business

Socials

Vonkova2

Vonkova stopt met voetballen

Lucie Vonkova zet een punt achter haar voetbalcarrière. De Tsjechische aanvaller van de Ajax Vrouwen speelde sinds de zomer van 2019 in Amsterdam. Destijds kwam ze over van het Duitse Bayern München. In twee jaar tijd, inclusief de coronabreak, kwam ze tot twintig wedstrijden voor Ajax. Daarin wist ze vier keer te scoren.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Geen artikelen meer

Er is iets mis gegaan, probeer het later nog eens.

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl