Team Ajax in Atlanta, Van Uden op dreef in WL

team-ajax-in-atlanta-van-uden-op-dreef-in-wl
team-ajax-in-atlanta-van-uden-op-dreef-in-wl

Socials

Er had in Atlanta meer ingezeten voor de Ajacieden. Hagebeuk en Tore bereikten de laatste 16, Calabro werd uitgeschakeld tijdens de Swiss Round. Hagebeuk speelde het gehele toernooi sterk maar had in de knockouts een zware loting. Hij moest zijn meerdere erkennen in Wereldkampioen Msdossary, die uiteindelijk de finale van het toernooi haalde. In de wedstrijd kwam Hagebeuk nog wel op een 4-2-voosprong, maar deze wist hij niet over de streep te trekken. 

Played the world champion @Msdossary7 again in the round of 16.
Lost after 2 late goals from Msdossary to equalize the game. �� His winning goal was in the 117th minute. I deserved much more for my feeling.
Played one of my best FIFA games ever this tournament.
Gg ��

— Dani Hagebeuk (@DaniHagebeuk) 23 februari 2019

Tore was duidelijk on fire op de 1e dag van het toernooi, hij won alle wedstrijden en stoomde zo door naar de knockout-wedstrijden op dag 2. De Braziliaan kon zijn goede vorm helaas niet doortrekken en werd uitgeschakeld. 

Thuiswedstrijd voor Calabro
Calabro, die in de Verenigde Staten een ‘thuiswedstrijd’ speelde, begon goed aan het toernooi. Zijn loting was erg zwaar dus met een score van 2 winst en 2 verlies op dag 1 viel het voor hem niet tegen. Op de 2e dag moest hij nog 1 ronde spelen, deze moest gewonnen worden om de knockoutfase te bereiken maar Calabro wist zijn niveau van de eerste dag niet te halen en werd uitgeschakeld. 

February = @AjaxBob95 his month! ⚡
➡�� place in the world in February! ��

Due to their participation in Atlanta, Dani, Joey and Tore didn’t play the #WeekendLeague this time. pic.twitter.com/aXghaDBOQ9

— Ajax eSports (@AFCAjax_eSports) 25 februari 2019

Van Uden gaat heerlijk in februari
Van Uden is op dreef in februari, hij won afgelopen weekeinde al zijn potten in de Weekend League. Met de perfecte score van 30/0 staat hij nu 2e van de wereld in deze maand. 

Lees ook: Team van Toen | 'Ik verloor bij Ajax nooit een penaltyserie' 
Bekijk ook:
Ajax Legend Challenge #2

Tekst & beeld: Ajax.nl

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl