Seizoenkaartverlenging 2024-25

Vanaf 27 maart tot en met vrijdag 31 mei kunnen seizoenkaarthouders weer verlengen. Zij ontvangen woensdag 27 maart een persoonlijk bericht over het verlengen van hun kaart(en). 

Verlengen

Mogelijkheden

Naamsoverschrijving

Vanaf 27 maart t/m 28 mei kan je jouw seizoenkaart via Mijn Ajax overschrijven op een andere Ajacied zijn of haar naam. 

Voorwaarden

  • De nieuwe eigenaar dient voor je overschrijvingsverzoek in het bezit te zijn van een account die geverifieerd is. 
  • De seizoenkaart is nog niet verlengd 

Een overschrijvingsverzoek wordt binnen 5 werkdagen verwerkt. Zowel de oude eigenaar als de nieuwe eigenaar ontvangt een bevestiging per mail zodra de overschrijving afgerond is. 

Het is niet mogelijk om seizoenkaarten voor de F-side, mindervalide plekken en seizoenkaarten o.b.v. certificaten over te schrijven.

Overschrijven

Verplaatsen of bijbestellen

Het is vooralsnog niet mogelijk om te verplaatsen of een extra seizoenkaart aan te schaffen aangezien de beschikbaarheid dit niet toelaat. Huidige seizoenkaarthouders worden geïnformeerd indien het na de verlengperiode alsnog mogelijk is. 

 

Interesselijst nieuwe seizoenkaarten

Wil je op de hoogte gebracht worden voor als er nieuwe seizoenkaarten beschikbaar komen? Meld je dan hier aan voor de interesselijst. 

Interesselijst

Speciale tribunedelen

Mindervaliden

Huidige mindervalide seizoenkaarthouders kunnen weer verlengen. 

Interesselijst mindervalide seizoenkaart

Voor het seizoen 2024/25 komt een beperkt aantal nieuwe seizoenkaarten beschikbaar. Via het onderstaande formulier kan je jouw interesse achterlaten.

Na 1 mei sluit het formulier en wordt gekeken of alle geïnteresseerden geplaatst kunnen worden. Indien het aantal hoger ligt dan het aantal beschikbare seizoenkaarten wordt er gekeken naar het aantal recente bezoeken. 

Interesse mindervalide seizoenkaart

F-side

De verlengperiode voor de seizoenkaarten op de F-side start na het huidige seizoen i.v.m. de opkomstplicht. Heb je een seizoenkaart op de F-side? Dan ontvang je na het seizoen meer informatie.

Wachtlijst 

Na de verlengperiode van de F-side wordt gekeken of er plekken vrij zijn gekomen. De eerstvolgende op de wachtlijst worden dan per mail aangeschreven.

Helaas is het momenteel niet mogelijk om je aan te melden voor de wachtlijst i.v.m. de lange wachttijd. 

Familievak

Helaas zijn er voorlopig geen nieuwe seizoenkaarten beschikbaar voor het familievak. Meld je aan voor de interesselijst om op de hoogte te blijven. 

Interesseformulier

Mobile tickets en Collector Pas

De seizoenkaart voor het seizoen 2024/25 wordt weer standaard gratis in de vorm van mobile tickets in de Ajax App getoond.

Collector Pas

Voor de seizoenkaarthouders die graag een seizoenkaart als pas willen ontvangen voor de collectie is er weer een speciale Collector Pas bij te bestellen. Deze is niet te gebruiken voor toegang tot het stadion.

Verificatie voor het seizoen 2024/25

Als in jouw verlengingsmail staat dat jouw verificatiegegevens nog niet overeenkomen dan dien je dit in orde te maken. Klik hieronder om meer informatie te vinden over hoe je dit in orde maakt. 

Meer informatie