Ajax Radio

Ajax heeft sinds de start van dit seizoen (2020-2021) een samenwerking met JUKE. Dankzij het partnership is een volgende stap gezet en van Ajax Radio een 24-uurs online zender gemaakt. Met daarin een liveverslag van alle officiële duels van Ajax (thuis en uit) en muziek voor een breed publiek, met hier en daar een Ajax-twist ertussendoor.

Ajax Radio bestaat inmiddels 11 jaar en richtte zich aanvankelijk op het verslaan van thuiswedstrijden. Sinds dit seizoen worden voor het eerst alle duels meegenomen. Het mooie is dus dat je via onze commentatoren Diederik van Zessen en Anne de Jong helemaal niets hoeft te missen van wedstrijden van Ajax 1. Geen nieuwsonderbrekingen, geen andere wedstrijden in de uitzending en geen reclame. Gewoon 90 minuten lang Ajax.

 


Ajax Podcast in nieuw jasje

Bij Ajax Radio kun je ook luisteren naar de Ajax Podcast, die in een nieuw jasje is gestoken en nu internationaal georiënteerd is. De presentatie is in handen van David the Host. Hij wordt ondersteund door co-host en oud-Ajacied Eyong Enoh. De podcast verschijnt twee keer per maand. 

Commercieel directeur Menno Geelen is enthousiast: ''Op deze manier krijgt de Ajax Podcast (Engelstalig) onder de vlag van Ajax Radio een mooie plek in JUKE. Het gaat daarnaast goed samen met ons reeds bestaande mediapartnership met Radio Veronica, dat net als JUKE onder Talpa Network valt."

Via JUKE kun je ook alle afleveringen van de Ajax Podcast terugluisteren.

 

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl