Aertssen na contractverlenging: 'Dit voelt fantastisch'

Olivier Aertssen en Ajax verlengden hun samenwerking dinsdag tot en met 30 juni 2025. De verdediger uit de eigen opleiding is blij met zijn vernieuwde Ajax-contract. Zijn avontuur in Amsterdam duurt dus nog langer.

Tags

  • #Aertssen

Socials

Gerelateerde artikelen

Contract Aertssen 1280

Ajax verlengt contract Olivier Aertssen

Ajax en Olivier Aertssen hebben overeenstemming bereikt over een nieuw contract. De nieuwe verbintenis van de achttienjarige verdediger loopt met terugwerkende kracht van 1 januari 2023 tot en met 30 juni 2025, met een optie tot verlenging met nog een jaar. Zijn oude contract liep tot medio 2023.

Tags

  • #Aertssen

Socials

Aertssen En Aertssen 1280

Met vader en zoon Aertssen het water op: 'De gesprekken gaan altijd over voetbal'

Het is de ideale plek om even te ontspannen of wat quality time te hebben met familie: in een bootje op het water. We kiezen met Olivier en zijn vader Gaico Aertssen het ruime sop in hun nieuwe woonplaats Almere. De achttienjarige Ajax-verdediger kwam in 2019 in de jeugdopleiding van de club terecht en maakte in het bekerduel met FC Den Bosch zijn debuut in het eerste elftal. "Op het water gaan de gesprekken altijd over voetbal."

Tags

  • #Aertssen

Socials

Hato Aertssen Thumb

Debutanten Hato en Aertssen: 'Heel blij mee'

Olivier Aertssen en Jorrel Hato maakten woensdagavond tegen FC Den Bosch hun opwachting in het eerste van Ajax. Uiteraard waren beide debutanten heel blij met hun eerste speelminuten in de Amsterdamse hoofdmacht.

Tags

  • #Hato
  • #Aertssen

Socials