Ajax verlengt contract Olivier Aertssen

Contract Aertssen 1280
Contract Aertssen 1280

Ajax en Olivier Aertssen hebben overeenstemming bereikt over een nieuw contract. De nieuwe verbintenis van de achttienjarige verdediger loopt met terugwerkende kracht van 1 januari 2023 tot en met 30 juni 2025, met een optie tot verlenging met nog een jaar. Zijn oude contract liep tot medio 2023.

Tags

  • #Aertssen

Socials

Aertssen werd op 7 augustus 2004 geboren in Veldhoven en verruilde in 2019 de jeugdopleiding van Sparta voor die van Ajax. Op 11 januari van dit jaar maakte Aertssen zijn debuut in het eerste elftal tijdens de KNVB Bekerwedstrijd FC Den Bosch - Ajax (0-2).

Tot dusver was dit voor de jeugdinternational de enige wedstrijd in de hoofdmacht. Daarnaast kwam Aertssen in totaal 27 keer uit voor Jong Ajax, de selectie waar de rechtspoot toe behoort.

Gerelateerde artikelen

Hato Aertssen Thumb

Debutanten Hato en Aertssen: 'Heel blij mee'

Olivier Aertssen en Jorrel Hato maakten woensdagavond tegen FC Den Bosch hun opwachting in het eerste van Ajax. Uiteraard waren beide debutanten heel blij met hun eerste speelminuten in de Amsterdamse hoofdmacht.

Tags

  • #Hato
  • #Aertssen

Socials

2023 02 21 Contract Olivier Aertssen 0016

Aertssen na contractverlenging: 'Dit voelt fantastisch'

Olivier Aertssen en Ajax verlengden hun samenwerking dinsdag tot en met 30 juni 2025. De verdediger uit de eigen opleiding is blij met zijn vernieuwde Ajax-contract. Zijn avontuur in Amsterdam duurt dus nog langer.

Tags

  • #Aertssen

Socials