Afsluiten in stijl | Tadic traint voor zichzelf op de Toekomst

Ook op de laatste dag bij Ajax liet Dusan Tadic zijn klasse zien. Hij pakte een bal en enkele pionnen en ging voor zichzelf trainen op sportcomplex de Toekomst. De Serviër is en blijft een toonbeeld van professionaliteit.

Tags

  • #Tadic

Socials

Nadat de (oud-)captain van Ajax voor zichzelf op het veld had getraind meldde hij zich voor een interview over zijn vertrek. Daarin vertelde hij hoe het was om in Amsterdam te voetballen en succes te boeken met Ajax. 

"Als je over clubs nadenkt, wil je altijd bij je droomclub spelen. Ik heb mijn dromen hier waar kunnen maken. Ik heb vele successen kunnen boeken met de club van mijn dromen. Mijn grote liefde. Dat is iets heel bijzonders en kan je niet zomaar in woorden uitdrukken. Dat moet je voelen."

Gerelateerde artikelen

AJAX Transfer Tadic 1920X1080

Dusan Tadic vertrekt bij Ajax

Dusan Tadic vertrekt per direct bij Ajax. De club heeft meegewerkt aan het verzoek van de speler om de lopende arbeidsovereenkomst te ontbinden. Het contract van de Serviër liep bij Ajax nog tot en met 30 juni 2024, maar eindigt nu per direct.

Tags

  • #Tadic

Socials

Tadic Header Statts

Tadic | Ajax-icoon voor altijd

241 wedstrijden, 105 goals en 112 assists: Dusan Tadic verlaat Ajax met waanzinnige statistieken na vijf seizoenen. De 34-jarige Serviër won in Amsterdam drie landstitels, twee KNVB Bekers en één Johan Cruijff Schaal. De aanvoerder was sinds zijn komst in 2018 een van de grondleggers van de opmars van Ajax en de prachtige successen die volgden.

Tags

  • #Tadic

Socials

Tadicallthegoals1920

Alle goals en assists | Tadic on fire 🔥

De statistieken van Dusan Tadic bij Ajax zijn werkelijk briljant: 241 wedstrijden, 105 goals en 112 assists. De Serviër leverde altijd in de vijf jaar dat hij voor Ajax speelde. Vrijdag maakte hij zijn vertrek bekend. We hebben vanwege die reden al zijn doelpunten en assists op een rij gezet. Van zijn eerste goal tegen Sturm Graz tot zijn briljante treffer bij Real Madrid.

Tags

  • #Tadic

Socials