Tadic kijkt terug op vijf schitterende jaren bij Ajax: 'De mooiste van allemaal'

Dusan Tadic vond het een grote eer om voor Ajax te spelen. Samen met de club bouwde hij aan succesvolle jaren in Nederland en veroverden ze de voetbalharten in Europa na een briljante campagne in de UEFA Champions League in seizoen 2018/2019. Maar aan het avontuur van de Serviër in Amsterdam komt voor dit moment een eind. "Ik wil dat men mij herinnert als iemand die Ajax heeft teruggebracht naar waar het hoort."

Tags

  • #Tadic

Socials

Gerelateerde artikelen

Tadic Fans 1920

Van Dusan, voor jullie

Met het vertrek van Dusan Tadic neemt de Serviër afscheid van de club én de fans. 'Geen definitief afscheid', zo omschrijft hij het zelf. Tadic heeft warme en emotionele woorden over voor 'zijn Ajax.'

Tags

  • #Tadic

Socials

AJAX Transfer Tadic 1920X1080

Dusan Tadic vertrekt bij Ajax

Dusan Tadic vertrekt per direct bij Ajax. De club heeft meegewerkt aan het verzoek van de speler om de lopende arbeidsovereenkomst te ontbinden. Het contract van de Serviër liep bij Ajax nog tot en met 30 juni 2024, maar eindigt nu per direct.

Tags

  • #Tadic

Socials

Timber1920

Ajax en Arsenal bereiken akkoord over Jurriën Timber

Ajax en Arsenal hebben overeenstemming bereikt over de overgang van Jurriën Timber. De verdediger stond nog tot en met 30 juni 2025 onder contract bij Ajax. Ajax kwam met de Engelse club een transfersom overeen van € 40 miljoen. Dat bedrag kan middels variabelen nog oplopen tot € 45 miljoen.

Tags

  • #Timber

Socials