Ajacieden genieten van Cruyff Legacy 14K Run

De jaarlijkse Cruyff Legacy 14K Run van de Johan Cruijf Foundation vond zondag plaats in Amsterdam. In een item van Inside Ajax reizen we met Daphne Koster naar het hardloopevenement en ontmoeten we rondom de loop diverse Ajax-prominenten. "Johan zou heel trots zijn geweest."

Tags

  • #14KRun

Socials

Gerelateerde artikelen

14Krun 1280

Sfeerreportage | Zo verliep de Cruyff Legacy 14K run

De Cruyff Legacy 14K run stond afgelopen zondag op het programma. Tijdens dit jaarlijkse hardloopevenement van de Johan Cruyff Foundation werkten duizenden deelnemers zich in het zweet. Ajax-host Aviv liep samen met ex-Ajacied Frank Rijkaard de 5K Run en sprak verschillende deelnemers op deze zonovergoten middag, die in het teken stond van onze legendarische nummer 14.

Tags

  • #Cruijff

Socials

Cruijff1280

Succesvolle Cruyff Legacy 14K in voorjaarszon

Van Johan Cruijff zijn talrijke inspirerende oneliners bekend. Zowel op sportief als maatschappelijk vlak. “Als je iets kan doen voor een ander, dan moet je dat doen”, is er ook zo één. In dat licht kan ook de Cruyff Legacy 14K worden beschouwd. Ook op zondag 2 april liepen duizenden deelnemers zich geheel in de geest van de legendarische nummer 14 weer in het zweet voor het jaarlijkse hardloopevent met start en finish in de Johan Cruijff ArenA.

Tags

  • #Cruijff

Socials

Cruijff Foundation Thumbnail 1280

Ajax-iconen aanwezig bij Cruyff Legacy Summit: 'Merk veel liefde en respect'

Verschillende Ajax-iconen zoals Frank Rijkaard en Ronald Koeman kwamen in september op de Cruyff Legacy Summit af in de Johan Cruijff ArenA en op de Toekomst. Koning Willem-Alexander opende het evenement dat in het teken stond van het maatschappelijke gedachtegoed van de Johan Cruijff Foundation en Cruyff Institute. Bij de summit werd vol liefde gesproken over het Ajax-icoon. Hij zou dit jaar 75 zijn geworden. "Zijn foundation creëert ruimte voor kinderen om te spelen en groeien."

Tags

  • #Cruijff

Socials