Sfeerreportage | Zo verliep de Cruyff Legacy 14K run

De Cruyff Legacy 14K run stond afgelopen zondag op het programma. Tijdens dit jaarlijkse hardloopevenement van de Johan Cruyff Foundation werkten duizenden deelnemers zich in het zweet. Ajax-host Aviv liep samen met ex-Ajacied Frank Rijkaard de 5K Run en sprak verschillende deelnemers op deze zonovergoten middag, die in het teken stond van onze legendarische nummer 14.

Tags

  • #Cruijff

Socials

Tags

  • #Cruijff

Socials

Gerelateerde artikelen

Cruijff1280

Succesvolle Cruyff Legacy 14K in voorjaarszon

Van Johan Cruijff zijn talrijke inspirerende oneliners bekend. Zowel op sportief als maatschappelijk vlak. “Als je iets kan doen voor een ander, dan moet je dat doen”, is er ook zo één. In dat licht kan ook de Cruyff Legacy 14K worden beschouwd. Ook op zondag 2 april liepen duizenden deelnemers zich geheel in de geest van de legendarische nummer 14 weer in het zweet voor het jaarlijkse hardloopevent met start en finish in de Johan Cruijff ArenA.

Tags

  • #Cruijff

Socials

Cruijffgroningen

Ajax Doc | De erfenis van Johan Cruijff

Het is 25 april, de verjaardag van Johan Cruijff. Wat heeft hij nagelaten in de voetbalwereld? Trainers als Arrigo Sacchi en Arsène Wenger beschrijven welke invloed de speler en trainer Cruijff de afgelopen decennia op het voetbal heeft gehad. Ajax' nummer veertien overleed op 24 maart 2016, maar leeft nog altijd voort in de gedachtegang van vele voetballers en trainers wereldwijd.

Tags

  • #Cruijff

Socials