Ajacieden passen nieuwe kleding Replay

De competitiestart staat voor de deur. De Ajax-selectie draagt ook rondom wedstrijden van het seizoen 2023/2024 kleding van Replay. De Amsterdammers meldden zich op de Toekomst om de nieuwe lijn te passen. "Ik vind hem er heel goed uitzien."

Tags

  • #Replay

Socials

Gerelateerde artikelen

Replay Ajax Verlenging

Replay en Ajax verlengen samenwerking tot 2027

Ajax en Replay hebben hun samenwerking verlengd. Replay is sinds 2020 Official Sponsor van Ajax en blijft dit met deze tussentijdse verlenging minimaal tot en met 2027. Replay kleedt de spelers van Ajax en Ajax Vrouwen als ze op weg zijn naar wedstrijden, alsmede de directie en Ajax-medewerkers die rondom wedstrijden in functie zijn.

Tags

  • #Replay

Socials

Thumb BMW Berghuis

Ajax-spelers ontvangen nieuwe BMW

Een deel van de selectie en directie van Ajax mocht onlangs een nieuwe bolide uitkiezen. Sinds 1 juli is het partnership tussen Ajax, BMW en Van Poelgeest ingegaan waardoor de Ajacieden vanaf heden in een nieuwe auto rijden. "Stoelverwarming tijdens de winter is cruciaal."

Tags

  • #BMW

Socials

Header Open Dag Rensch 1920

In beeld | Sfeervolle Open Dag in Johan Cruijff ArenA

Lachende kinderen, gevulde tribunes en veel Ajacieden op het veld: de mooie taferelen dinsdag tijdens de Open Dag in de Johan Cruijff ArenA. Van interviews met de trainer, de nieuwe aanvoerder en de Ajax Vrouwen tot enkele feestelijke optredens en een open training: alles kwam voorbij.

Tags

  • #OpenDag

Socials