Ajacieden zorgen voor plezier en lachende gezichten in het Emma Kinderziekenhuis

Ajax-spelers brachten afgelopen week een bezoek aan het Emma Kinderziekenhuis. Met een aai over de bol, een knuffel of een foto zorgden ze voor een moment van ontspanning bij de kinderen in het Amsterdamse ziekenhuis. "Dit maakt hun dag en dat is heel bijzonder om te doen."

Tags

  • #AjaxFoundation

Socials

Tags

  • #AjaxFoundation

Socials

Gerelateerde artikelen

Kinderziekenhuis Tadic 880

Ajax op bezoek in Emma Kinderziekenhuis

De Ajax-selectie bezocht woensdag het Emma Kinderziekenhuis. Daarmee is een goede traditie, na de coronaperiode van twee jaar waarin een grootst bezoek niet mogelijk was, in ere hersteld. Eind april zullen de Ajax Vrouwen de zieke kinderen ook een hart onder de riem komen steken.

Tags

  • #AjaxFoundation

Socials

Schenkel En Heitinga Foundation 1280

Schenkel en Heitinga ambitieus met Ajax Foundation: 'Kinderen mogen groot dromen'

"Als (oud-)voetballer heb je een voorbeeldfunctie. Kinderen mogen groot dromen over een toekomst die wij gehad hebben." In één zin legt John Heitinga uit waarom zijn rol als ambassadeur van de Ajax Foundation zo waardevol is. Samen met Loïs Schenkel staat hij weer voor een nieuw seizoen met de Ajax Foundation vol met ontmoetingen, projecten en lessen voor kwetsbare jeugd in (groot) Amsterdam.

Tags

  • #AjaxFoundation

Socials

Heitinga Still Goed 1280

Heitinga is hoofdtrainer van Ajax: 'Iets waar ik trots op ben'

John Heitinga is in elk geval de rest van het seizoen hoofdtrainer van de Amsterdammers. De Ajacied is duidelijk over wat hij wil de komende periode en heeft er zin in. "Ik denk dat ik het Ajax-DNA heb en hopelijk kan ik dat vertalen naar de groep."

Tags

  • #Heitinga

Socials