Ajax belegt trainingskamp in Cádiz en oefent tegen Hannover 96

Bergwijn Hannover 1920
Bergwijn Hannover 1920

Ajax speelt zondag 7 januari om 13:00 uur een vriendschappelijke wedstrijd tegen het Duitse Hannover 96. Het oefenduel vindt plaats in het Antonio Gallardo Stadium in Arcos de la Frontera, nabij Cádiz. Ziggo Sport zendt de oefenwedstrijd live uit. Ajax resideert van 2 tot en met 7 januari in Cádiz ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft.

Tags

  • #Midseason

Socials

De Duitse oefentegenstander staat momenteel achtste in de Tweede Bundesliga. Ajax en Hannover 96 speelden alleen ruim vijftig jaar geleden twee officiƫle wedstrijden tegen elkaar. In een tweeluik in de Europa Cup III bleek Ajax in seizoen 1969/1970 te sterk voor de Duitse tegenstander.

Voor Ajax begint de tweede seizoenshelft weer op zondag 14 januari. Dan is Go Ahead Eagles de tegenstander in Deventer. Een week later is de eerste thuiswedstrijd van 2024. Ajax speelt dan in de Johan Cruijff ArenA tegen RKC Waalwijk.

Houd voor updates over het trainingskamp de officiƫle Ajax-kanalen in de gaten.

Gerelateerde artikelen

Kaartverkoop 2E Seizoenhelft 1920

Informatie losse kaartverkoop tweede seizoenshelft

De Eredivisie wordt in januari 2024 weer hervat. In de tweede seizoenshelft speelt Ajax thuis tegen onder meer FC Twente, FC Utrecht en PSV. Op dinsdag 2 januari start de losse kaartverkoop voor de thuisduels.

Tags

  • #Eredivisie

Socials

Brobbey Svdm 1920

Ajacieden verkozen tot Speler en Talent van de Maand

Brian Brobbey en Benjamin Tahirović zijn door ESPN uitgeroepen tot respectievelijk Speler van de Maand en Talent van de Maand december in de Eredivisie. De Ajacieden kregen de bijbehorende award uitgereikt op de Toekomst.

Tags

  • #Brobbey
  • #Tahirović

Socials

Hlynsson&Forbs1920

Kerstspecial | Door de Amsterdamse grachten met Hlynsson en Forbs

In deze speciale Kerstspecial neemt Aviv Kristian Hlynsson en Carlos Forbs mee voor een tour door de Amsterdamse grachten. We leren de Ajacieden nog wat beter kennen en horen hoe hun ideale Kerst eruitziet. Bovendien mogen de Ajacieden in de voetsporen van de Kerstman treden en cadeaus in de binnenstad uitdelen.

Tags

  • #Hlynsson
  • #Forbs

Socials