Informatie losse kaartverkoop tweede seizoenshelft

Kaartverkoop 2E Seizoenhelft 1920
Kaartverkoop 2E Seizoenhelft 1920

De Eredivisie wordt in januari 2024 weer hervat. In de tweede seizoenshelft speelt Ajax thuis tegen onder meer FC Twente, FC Utrecht en PSV. Op dinsdag 2 januari start de losse kaartverkoop voor de thuisduels.

Tags

  • #Eredivisie

Socials

Op dinsdag 2 en woensdag 3 januari krijgen seizoenkaarthouders de mogelijkheid om per duel één kaart bij te kopen. Vanaf 4 januari is het de beurt aan de leden van Supportersvereniging Ajax, afhankelijk van de tegenstander kunnen zij twee of vier kaarten per duel bestellen. Op vrijdag 5 januari volgen de Club Cardhouders en Ajacieden met een geverifieerd account. (Een geverifieerd account is hier snel en eenvoudig aan te maken)

Schema
De volledige verkoop verloopt volgens onderstaande schema's. Hier is ook te lezen hoeveel kaarten er per duel besteld kunnen worden.

Mobile tickets
Kaarten voor de thuiswedstrijden worden weer verstrekt als mobile tickets in de Ajax App.

Gerelateerde artikelen

Brobbey Svdm 1920

Ajacieden verkozen tot Speler en Talent van de Maand

Brian Brobbey en Benjamin Tahirović zijn door ESPN uitgeroepen tot respectievelijk Speler van de Maand en Talent van de Maand december in de Eredivisie. De Ajacieden kregen de bijbehorende award uitgereikt op de Toekomst.

Tags

  • #Brobbey
  • #Tahirović

Socials

Blindbava1920

Benoeming Danny Blind tot lid RvC

Danny Blind is woensdag benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen (RvC) van AFC Ajax NV. Dat gebeurde tijdens de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders (BAVA) die in de Johan Cruijff ArenA heeft plaatsgevonden.

Tags

  • #BAVA
  • #Blind

Socials