Ajax contracteert Bente Jansen

Bentejansen1920
Bentejansen1920

Ajax heeft overeenstemming bereikt met Bente Jansen over een contract voor één seizoen bij de Ajax Vrouwen. Jansen komt over van FC Twente. Haar verbintenis is 1 juli jongstleden ingegaan en loopt tot en met 30 juni 2024.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

De 23-jarige aanvaller uit Broekland debuteerde in 2016 in Enschede bij FC Twente Vrouwen. Met die club werd ze in 2019, 2021 en 2022 kampioen van Nederland. Inmiddels speelde ze al meer dan honderd duels voor FC Twente. In totaal voetbalde ze twaalf jaar voor de club uit Enschede. In juni van dit jaar maakte ze bekend te vertrekken bij FC Twente.

Jansen doorliep ook de verschillende nationale jeugdteams.

Gerelateerde artikelen

Open Dag Kvk

Ajax Open Dag: alle informatie op een rij

Op dinsdag 8 augustus vindt de Ajax Open Dag plaats en worden de selectie en staf voorgesteld aan de supporters. Daarnaast kunnen jonge Ajacieden de club beter leren kennen en hun favoriete spelers van dichtbij zien.

Tags

  • #OpenDag

Socials

Ajaxvrouwen

Ajax Vrouwen starten in finale eerste voorronde

De Ajax Vrouwen zijn vrijgeloot voor de halve finale van de eerste voorronde van de UEFA Women’s Champions League. Dat wees de loting vrijdagmiddag in Nyon uit. In de eindstrijd treffen de Ajacieden FC Dinamo BSUPC uit Wit-Rusland of Agarista CSF Anenii Noi uit Moldavië.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Spitse Spanje 1

Interland-alert | Leeuwinnen uitgeschakeld op WK

Via dit interland-alert hebben we je de hele zomerstop op de hoogte gehouden van de verrichtingen van de Ajax-spelers. Nu zijn de Oranje Leeuwinnen, met onze Sherida Spitse daarbij, nog volop in actie op het WK. Dus we gaan nog even door met de updates.

Tags

  • #Interlands

Socials