Ajax contracteert Daniel Skaarud

Skaarud1920
Skaarud1920

Ajax heeft overeenstemming bereikt met Daniel Skaarud en Lillestrøm SK over de overgang van de zestienjarige aanvaller naar Amsterdam. De Noor tekent in Amsterdam een contract voor drie seizoenen, tot en met 30 juni 2027. De overstap van Skaarud is onder voorbehoud van enkele formaliteiten.

Tags

  • #Skaarud

Socials

Skaarud (Lørenskog, Noorwegen, 17 september 2007) maakte afgelopen seizoen onderdeel uit van de hoofdmacht van Lillestrøm SK. De Noors jeugdinternational zal worden toegevoegd aan de selectie van Ajax O19.

Gerelateerde artikelen

Trainersstaf 20242025

Trainersposities Ajax-jeugd voor nieuwe seizoen gevuld

De trainers voor het nieuwe jeugdseizoen 2024/2025 zijn bekend. Ajax is op zoek gegaan naar een goede balans en diversiteit in de technische staf. Lees hier hoe de totale verdeling van de jeugdopleiding eruitziet.

Tags

  • #AjaxJeugd

Socials

BODT0607

Blik op de Toekomst | O8 wint jeugdtoernooi

Sportcomplex de Toekomst was zaterdag het decor voor verschillende oefenwedstrijden van de Ajax-jeugd. Ajax O14 en O8 trokken het land in voor eendaagse toernooien. Lees hoe het de Ajacieden verging in Blik op de Toekomst.

Tags

  • #AjaxJeugd

Socials

Thijmen Romers Thumb

Ajax contracteert Thijmen Romers

Ajax heeft Thijmen Romers gecontracteerd. De middenvelder tekent een driejarige overeenkomst die met terugwerkende kracht ingaat op 1 juli 2024 en een looptijd heeft tot en met 30 juni 2027. Het betreft het eerste contract voor de zestienjarige jeugdspeler.

Tags

  • #Romers

Socials