Ajax contracteert Thijmen Romers

Thijmen Romers Thumb
Thijmen Romers Thumb

Ajax heeft Thijmen Romers gecontracteerd. De middenvelder tekent een driejarige overeenkomst die met terugwerkende kracht ingaat op 1 juli 2024 en een looptijd heeft tot en met 30 juni 2027. Het betreft het eerste contract voor de zestienjarige jeugdspeler.

Tags

  • #Romers

Socials

Romers (Rotterdam, 4 januari 2008) verruilde in de zomer van 2023 de jeugdopleiding van partnerclub Sparta voor die van Ajax. Dit seizoen maakt de jeugdinternational deel uit van de selectie van Ajax O17.

Gerelateerde artikelen

240709 Contract Thijmen Roomers Thumb

Romers: 'Ik ben een speler die alles geeft voor zijn club'

Thijmen Romers heeft na zijn eerste seizoen in de jeugd van Ajax een profcontract verdiend. De zestienjarige middenvelder heeft een krabbel gezet onder een contract dat loopt tot en met 30 juni 2027. Romers is trots op dit mooie moment. "Ik had het eigenlijk niet verwacht."

Tags

  • #Romers

Socials

BODT0607

Blik op de Toekomst | O8 wint jeugdtoernooi

Sportcomplex de Toekomst was zaterdag het decor voor verschillende oefenwedstrijden van de Ajax-jeugd. Ajax O14 en O8 trokken het land in voor eendaagse toernooien. Lees hoe het de Ajacieden verging in Blik op de Toekomst.

Tags

  • #AjaxJeugd

Socials

Trainersstaf 20242025

Trainersposities Ajax-jeugd voor nieuwe seizoen gevuld

De trainers voor het nieuwe jeugdseizoen 2024/2025 zijn bekend. Ajax is op zoek gegaan naar een goede balans en diversiteit in de technische staf. Lees hier hoe de totale verdeling van de jeugdopleiding eruitziet.

Tags

  • #AjaxJeugd

Socials