Ajax contracteert Diant Ramaj

Ramaj1920
Ramaj1920

Ajax, Eintracht Frankfurt en Diant Ramaj hebben overeenstemming bereikt over de transfer van de doelman naar Ajax. De 21-jarige Duitser met Kosovaarse roots tekent een contract tot en met 30 juni 2028. Ramaj stond bij de Duitse club nog tot en met medio 2027 onder contract.

Tags

  • #Ramaj

Socials

Ramaj werd op 19 september 2001 geboren in Stuttgart en is voormalig Duits jeugdinternational.  

Gerelateerde artikelen

230802 Contract Diant Ramaj V2

Trotse Ramaj: 'Hier ben ik op de juiste plek'

Een nieuwe doelman voor Ajax: Diant Ramaj. De Duitser komt over van Eintracht Frankfurt en is, net als Sven Mislintat, blij met de overstap. "Dit hebben we nu echt nodig, zeker gezien zijn stijl.

Tags

  • #Ramaj

Socials

Doc Header Goed 0203

Ajax Doc | 'Ajax 2002/2003: Rock-'n-roll in Europa'

Hoe dramatisch het eindigde, zo flitsend was de Europese campagne van Ajax in het seizoen 2002/2003. Onder leiding van Ronald Koeman liet een nieuwe generatie Ajax-talenten zich zien aan Europa. Naast trainer Koeman blikken we met Zlatan Ibrahimovic, Andy van der Meijde en Cristian Chivu terug op dit memorabele UEFA Champions League seizoen.

Tags

  • #AJAXDOC

Socials

Photo Challenge

Photo Challenge met Vos & Taylor vs. Setford & Misehouy

In deze Photo Challenge gaat Kenneth Taylor samen met Silvano Vos de strijd aan met Gabriel Misehouy en Charlie Setford. Beide teams kregen de opdracht om bepaalde Ajax-gerelateerde polaroids te maken op de campus van adidas. Hiervoor hadden ze vijftien minuten. Wie de meeste polaroids op juiste wijze maakte, wint.

Tags

  • #PreSeason

Socials