Trotse Ramaj: 'Hier ben ik op de juiste plek'

Een nieuwe doelman voor Ajax: Diant Ramaj. De Duitser komt over van Eintracht Frankfurt en is, net als Sven Mislintat, blij met de overstap. "Dit hebben we nu echt nodig, zeker gezien zijn stijl.

Tags

  • #Ramaj

Socials

Gerelateerde artikelen

Ramaj1920

Ajax contracteert Diant Ramaj

Ajax, Eintracht Frankfurt en Diant Ramaj hebben overeenstemming bereikt over de transfer van de doelman naar Ajax. De 21-jarige Duitser met Kosovaarse roots tekent een contract tot en met 30 juni 2028. Ramaj stond bij de Duitse club nog tot en met medio 2027 onder contract.

Tags

  • #Ramaj

Socials

Copyright Proshots 8437694 (1)

Ajax draagt nieuwe algemeen directeur en directievoorzitter voor

De Raad van Commissarissen (RvC) van AFC Ajax NV heeft het voornemen Alex Kroes te benoemen als algemeen directeur en directievoorzitter. Hij is de beoogd opvolger van Edwin van der Sar, die zijn taken per 1 juni 2023 aan zijn collega-directieleden heeft overgedragen. De RvC is tevens voornemens om Kroes te benoemen als statutair directeur, met inachtneming van de geldende procedure, en wel voor een periode van drie jaar.

Tags

  • #Kroes

Socials

Doc Header Goed 0203

Ajax Doc | 'Ajax 2002/2003: Rock-'n-roll in Europa'

Hoe dramatisch het eindigde, zo flitsend was de Europese campagne van Ajax in het seizoen 2002/2003. Onder leiding van Ronald Koeman liet een nieuwe generatie Ajax-talenten zich zien aan Europa. Naast trainer Koeman blikken we met Zlatan Ibrahimovic, Andy van der Meijde en Cristian Chivu terug op dit memorabele UEFA Champions League seizoen.

Tags

  • #AJAXDOC

Socials