Ajax contracteert Florian Grillitsch

Grillitsch Artikelfoto 1280
Grillitsch Artikelfoto 1280

Ajax heeft overeenstemming bereikt met Florian Grillitsch. De defensieve middenvelder stond tot 1 juli 2022 onder contract bij TSG Hoffenheim, dat uitkomt in de Duitse Bundesliga. Grillitsch komt transfervrij naar Ajax. Hij tekent in Amsterdam een contract voor één seizoen, tot en met 30 juni 2023. In de overeenkomst is voor Ajax een optie voor nog twee jaar opgenomen.

Tags

  • #Grillitsch

Socials

Grillitsch werd op 7 augustus 1995 geboren in Neunkirchen, Oostenrijk. Gedurende het seizoen 2019/2020 speelde hij bij Hoffenheim onder de huidige hoofdtrainer van Ajax, Alfred Schreuder. Voordat de Oostenrijks international in 2017 naar Hoffenheim ging, kwam hij uit voor Werder Bremen.

Grillitsch gaat spelen met rugnummer 21. Het shirt met de nieuwe aanwinst achterop is hier verkrijgbaar. Ook het uitshirt en derde shirt met rugnummer 21 zijn verkrijgbaar in onze webshop.

Gerelateerde artikelen

Ocampos Goed Header 1280

Ajax huurt Lucas Ocampos van Sevilla

Ajax heeft overeenstemming bereikt met Sevilla FC en Lucas Ariel Ocampos. De Argentijn wordt gehuurd van de Spaanse club, waar hij op dit moment onder contract staat. De huurovereenkomst kent een looptijd van een seizoen, tot en met 30 juni 2023, en een optie tot koop.

Tags

  • #Ocampos

Socials

Rulli Header Arg 1280

Rulli negende Argentijn in Amsterdamse dienst

Met Gerónimo Rulli wordt het aantal Argentijnen dat ooit uitkwam voor Ajax verhoogd naar negen. Zijn voorgangers zijn samen een bont en succesvol gezelschap. Bekijk hoe het de eerste acht 'Argentijnen in Amsterdam' verging.

Tags

  • #Rulli

Socials

Westermann 1280

Westermann hoopt bij oude club Ajax te leren als trainer

Heiko Westermann was kort terug bij Ajax. De Duitser speelde in het seizoen 2016/2017 acht duels als Ajacied en is nu werkzaam als jeugdtrainer bij de Duitse voetbalbond. Bij zijn oude club hoopt Westermann te leren als trainer. Op sportcomplex de Toekomst ontmoette de verdediger in ruste uiteraard ook oude bekenden, waaronder onder meer Davy Klaassen.

Tags

  • #Westermann

Socials